Πιο ανανεωμένο και με περισσότερο κέφι από κάθε φορά, επιστρέφει για 10η χρονιά το Καλαματιανό Καρναβάλι, σε μια “Special Edition”!

Το Καλαματιανό Καρναβάλι ξεκινάει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ολοκληρώνεται με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023, με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις.

Με σύνθημα: «Φοράμε όποια στολή αγαπήσαμε περισσότερο, δημιουργούμε νέα στολή αν θέλουμε, συμμετέχουμε σε όποιο γκρουπ θέλουμε, συμμετέχουμε με την παρέα μας, με τους συνεργάτες μας, με την οικογένεια μας.

Ήρθε η ώρα να θυμηθούμε, να διασκεδάσουμε ξανά, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα ντόπιοι και επισκέπτες. Ήρθε η ώρα για το 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Εδώ γιορτάζουν όλοι… μικροί και μεγάλοι»

Σύμφωνα με πληροφορίες, θερμό είναι το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, καθώς μέχρι στιγμής φαίνεται πως ο αριθμός των γκρουπ έχει ξεπεράσει τα 15 και μέρα με την ημέρα αυξάνεται.

Όσον αφορά, τις δηλώσεις συμμετοχής, όποιος ενδιαφέρεται να δημιουργήσει γκρουπ ή να συμμετάσχει σε πλήρωμα, μπορεί να καλέσει στο 2721360619, από τις 9:00 έως τις 14:00 ή να απευθυνθεί στη σελίδα του Καλαματιανού Καρναβαλιού στο Facebook.