Μια Ανοιξιάτικη βόλτα στην Καλαμάτα είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς πως η πόλη είναι στα καλύτερα της. Λαμπερή και ανανεωμένη, με τους πολίτες αλλά και τους επιχειρηματίες της να αναλαμβάνουν ενεργό δράση στην ποιοτική εξέλιξη της. Κάπως έτσι σκέφτηκαν 7 επιχειρήσεις του στενού Αμφείας στο Ιστορικό κέντρο, σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό στέκι και σε κλίμα σύμπνοιας δημιούργησαν το 1ο Music Art Festival, με σύνθημα "Όλοι στην οδό Αμφείας"!

Μία συλλογική δράση που στόχο έχει την ανάδειξη του γραφικού στενού, επενδύοντας στον πολιτισμό και την ποιότητα. Απαρχή του η Κυριακή αυτή, όπου από τις 12 το μεσημέρι ξεκινούν οι πολυποίκιλες εκδηλώσεις του, όπως:

Αφήγηση Παραμυθιών

Ζογκλέρ-Μπαλόνια-Φωτιές

Εργαστήρια

Bazaar

Πρωτάθλημα Ping-Pong, Darts, Fuβball

Προβολή Ταινίας

Paintball

Zumba

Street Cooking

Tatoos

DJ Set

& Live Music

(Bit για Bit/Mystic Gangs/Πάνος Χαραλαμπόπουλος Solo/Dr. Atomic Band/Last Resort/Stigma Divine)

Το Festival θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής και την σκυτάλη θα παραλάβουν τα ίδια τα μαγαζιά προσκαλώντας τον κόσμο σε ένα ολονύχτιο party! Σκοπός όλου αυτού πέρα απο την ανάδειξη του στενού, είναι και η ανάπλαση του, αφήνοντας παρακαταθήκη ένα σκέπαστρο με 14 κοινές γλάστρες που θα δωρηθούν από τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Όλο αυτό θα λειτουργήσει ως παράδειγμα, ώστε αυτές οι πρωτότυπες δράσεις να εξαπλωθούν και σε άλλα σημεία της πόλης.

Με χαρά λοιπόν την Κυριακή 13 Απριλίου θα είμαστε " Όλοι στην οδό Αμφείας" !

 

Συνδιοργανώνουν: Κύτταρο, Ροδανθός, Route 66, Εναλλάξ, Κούνιες, Λούφα, Εν-χοιρίδιο

 

INDEVIN
Χαρά Κουλοπούλου
Η Χαρά Κουλοπούλου είναι πτυχιούχος παιδαγωγός με ειδίκευση στην ειδική αγωγή. Έχει δημοσιεύσει για το Kalamata IN πολλά άρθρα ποικίλης θεματολογίας.