Στη δεύτερη φάση έχει περάσει το πρωτόγνωρο για τη χώρα πρόγραμμα “Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα’, το οποίο υλοποιείται από την TEMES Α.Ε., που είναι ο φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Dog’s Voice”, σε συνεργασία με τους Δήμους Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.

Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει μια πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης με σκοπό την αύξηση των υιοθεσιών αδέσποτων σκύλων  και με κεντρικό μήνυμα “Όταν υιοθετείς ένα αδέσποτο αλλάζεις δύο ζωές: τη δική του και τη δική σου”.

Στόχος είναι να στειρωθούν και τσιπαριστούν επιπλέον 80 σκύλοι και να υιοθετηθούν 150 αδέσποτα…

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2019, έχει τριετή διάρκεια και σκοπός είναι η αντιμετώπιση σε τοπικό επίπεδο, του ιδιαίτερα σοβαρού θέματος που αφορά στην προστασία και διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Στόχος: «Κανένα Αδέσποτο Στη Μεσσηνία». 

Πρόσκληση συμμετοχής στην προσπάθεια:

Με τους ακόλουθους τρόπους, μπορείτε και εσείς να συμβάλετε να πετύχουμε τον στόχο:

  1. Υιοθέτησε το δικό σου σκύλο – δείτε τα σκυλάκια για υιοθεσία εδώ και επικοινωνήστε με τη Dogs’ Voice: info@dogsvoice.gr
  2. Κοινοποιήστε το μήνυμα μεταξύ φίλων, οικογένειας και διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας για να αυξήσουμε μαζί την ευαισθητοποίηση αυτού του μηνύματος και των δράσεων μας

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.dogsvoice.gr/gavlav

Ελλαδικό