Ξεκινά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 , στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 για τους πρώτους 37 ηλικιωμένους άνω των 85 ετών βάσει των ραντεβού που έχουν κλειστεί τις προηγούμενες ημέρες.

Η προσέλευση των ηλικιωμένων και του συνοδού τους θα γίνεται από την κεντρική πύλη του νοσοκομείου, όπου θα υπάρχει καθορισμένος χώρος πάρκινγκ, κοντά στην κεντρική είσοδο του κτηρίου, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Στη συνέχεια θα κατευθύνονται στον χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, όπου λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιδρύματος, οι πολίτες που έχουν ραντεβού για εμβολιασμό στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας θα πρέπει να προσέρχονται αυστηρά στην προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού τους για την αποφυγή συνωστισμού. Όπως ενημέρωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου, το Σάββατο και την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, θα εμβολιαστούν στο ένα εμβολιαστικό κέντρο που θα λειτουργεί στο ίδρυμα 80 συνολικά ηλικιωμένοι, ενώ στη συνέχεια και μετά τις 20 Ιανουαρίου θα αναπτυχθούν 4 κέντρα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, παράλληλα με τα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και σε δημοτικά ιατρεία και Κέντρα Υγείας άλλων περιοχών της Μεσσηνίας που θα ανακοινωθούν.

Πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας θα δίνονται καθημερινά (εκτός Σ/Κ) από τις 09:00 έως τις 17:00, στο τηλέφωνο 27213 63000.

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό