Τα μέτρα και το “πράσινο φως” από την κυβέρνηση αναμένει η διοίκηση της TEMEΣ.

“Ακόμη και όταν ο κόσμος έχει πατήσει το “κουμπί παύσης”, το Costa Navarino προετοιμάζεται να σας καλωσορίσει για άλλη μια φορά στην όμορφη Μεσσηνία μόλις επιτραπούν τα ταξίδια και στο σωστό χρόνο για να σας προσφέρει μια αναβαθμισμένη, αξέχαστη εμπειρία.

Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω σύντομα”. Με αυτή τη φράση κλείνει την ανοιχτή επιστολή του προς τους χιλιάδες “πιστούς” του εμβληματικού συγκροτήματος ο Διευθύνων Σύμβουλος της TEMEΣ Στέφανος Θεοδωρίδης. Ο οποίος και διαβεβαιώνει ότι “για όλους εμάς στο Costa Navarino, η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των συνεργατών μας και των τοπικών κοινοτήτων, ήταν από την αρχή μια αναμφισβήτητη προτεραιότητα”.

Οι πληροφορίες λένε ότι το κλίμα που επικρατεί τόσο στις εγκαταστάσεις της Μεσσηνίας, όσο και στα γραφεία στην Αθήνα, “δείχνει” ότι ο κ. Θεοδωρίδης δεν θα χρειαστεί να περιμένει για πολύ μέχρι να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες. Με άλλα λόγια, ο όμιλος βρίσκεται «με το χέρι στο κουμπί» για το opening.

Πηγές κοντά στη διοίκηση της TEMEΣ τονίζουν, ωστόσο, ότι η εταιρία αναμένει τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα και τα ειδικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρηθούν κατά την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων, καθώς βέβαια και το πότε θα επιτραπεί τελικά να ανοίξουν. Στη συνέχεια τα δεδομένα θα εξεταστούν και θα ληφθούν οι αντίστοιχες αποφάσεις. Η ανακοίνωση των μέτρων είναι θέμα ημερών και τα επόμενα βήματα εκτιμάται ότι θα εξελιχθούν γρήγορα.

Παράλληλα, όμως, αυτό το διάστημα του lockdown, η διοίκηση και το προσωπικό του ομίλου έχουν προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες προετοιμασίες και προσομοιώσεις.

Τα “ατού” και η ζήτηση

Στο πλαίσιο αυτό, θα πρέπει να τονιστεί ότι το Costa Navarino διαθέτει ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως το γεγονός ότι το συγκρότημα αναπτύσσεται σε μια τεράστια έκταση, με το ποσοστό δόμησης να φτάνει μόλις το 10%, τη δομή των ξενοδοχείων και γενικότερα των υποδομών, αλλά και τα μεμονωμένα καταλύματα, παράγοντες που εγγυώνται προϋποθέσεις αυξημένης ασφάλειας και προστασίας των επισκεπτών. Επιπλέον, ένα ακόμη ατού είναι η οδική πρόσβαση στο συγκρότημα. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια θα πρέπει να εξεταστούν και να ενσωματωθούν οι νέοι κανόνες λειτουργίας που θα προβλέπονται στην επίσημη κυβερνητική απόφαση.

Από εκεί και πέρα, όμως, το Costa Navarino, αποτελώντας έναν μοναδικής ομορφιάς ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό, εκτιμάται ότι όχι μόνο θα «αντέξει», αλλά και πολύ γρήγορα θα ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Τούτο επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες της “Deal” που αναφέρουν, ότι ήδη καταγράφεται μεγάλη ζήτηση από πλευράς πελατών για κρατήσεις.

Πηγή: dealnews.gr

Δείτε επίσης:

Elladiko