Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η αύξηση του κόσμου στην Καλαμάτα είναι αισθητή. Οι εκδρομείς που έχουν επισκεφθεί την πόλη έχουν επιφέρει υψηλή πληρότητα στα τοπικά ξενοδοχεία και τους ξενώνες. Οι παραλίες έχουν γεμίσει κόσμο που απολαμβάνει τον ήλιο αλλά και την καθαρή και όμορφη θάλασσά μας!

Η Καλαμάτα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα νησί και αν πραγματικά οι ντόπιοι, ζουν “σωστά” το καλοκαίρι στην πόλη, είναι σαν να βρίσκονται τουλάχιστον 3 μήνες σε διακοπές. Όπως είπαμε, η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη και ευχάριστη και θα τονώσει την τοπική οικονομία έστω και γι’αυτές τις μέρες.

Εκτός από τους απανταχού Μεσσήνιους που έχουν κίνητρο να βρεθούν στην πατρίδα τους και την επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία, λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος είδαμε και διάσημους να τιμούν τον τόπο μας με την παρουσία τους.

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού επέλεξαν να το περάσουν στην Καλαμάτα, οι ηθοποιοί Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά. Το ζευγάρι εντοπίστηκε το Σάββατο να κάνει βόλτες στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ την Κυριακή απόλαυσε το μπάνιο του στα πεντακάθαρα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου.

Μαρίζα Κωχ

Στην πανέμορφη Καρδαμύλη εθεάθη ο γνωστή τραγουδίστρια Μαρίζα Κωχ, δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέφτεταί τη Μεσσηνία, στην οποία έχει και μεγάλη αδυναμία.

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό