Κάθε απόγευμα στην Καλαμάτα είναι ξεχωριστό και ένας από τους λόγους φυσικά είναι και το ηλιοβασίλεμα της!

Έχει εμπνεύσει ποιητές, ζωγράφους, καλλιτέχνες… γίνεται να μην εμπνεύσει και τους “φωτογράφους”;

Το ηλιοβασίλεμα, από μόνο του είναι έτσι και αλλιώς μαγικό. Όμως στην Καλαμάτα, φαίνεται πως του έχουμε λίγο παραπάνω αδυναμία!

Υπάρχουν διάφορα μέρη στην πόλη μας από τα οποία μπορεί να απολαύσει κανείς εκτός από μια όμορφη θέα και τον ήλιο, την ώρα που δύει!

Βρήκαμε τα 5 καλύτερα σημεία της Καλαμάτας για να απολαύσεις τον πορφυρό ήλιο:

Βέργα

Η κλασική πλέον και γνωστή σε όλους θέα από τη Βέργα έχει πολλές οπτικές. Είτε από τα διάφορα καλοκαιρινά μαγαζιά που βρίσκονται εκεί είτε από κάποια σημεία στα οποία μπορείτε να σταματήσετε και να απολαύσετε τη θέα. Ο στόχος είναι ένας. Ο μεσσηνιακός κόλπος μπροστά σας, η Καλαμάτα δεξιά και ο κατακόκκινος ήλιος, χρωματίζει τη θάλασσα.

Κάστρο Καλαμάτας

Είναι ένας ακόμη λόγος για να ανέβεις στο κάστρο της Καλαμάτας. Να θαυμάσεις από ψηλά την πόλη με φόντο τον Ταΰγετο και τη θάλασσα.

Χιλιόμετρο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ηλιοβασίλεμα από το χιλιόμετρο Καλαμάτας. #kalamata #kalamata21#kalamatarising #χιλιομετρο #visitkalamata #welovegreece #ig_greece #its_my_greece #loves_greece #world_shotz #igers_greece #visual_heaven #perfect_greece #kings_greece #feelgreece #sanset #sunset #ηλιοβασίλεμα #ηλιος #υπεροχηθεα #itsgreekstagram #greecelover_gr #passport_travel #greecetravelgr1 #wu_greece #travel_greece #gf_greece #πηρε_φωτια_ο_ουρανος #κοκκινοςουρανος The Samsung Galaxy Note 9

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΠΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ♉??® (@vaspyr21) στις

Το Χιλιόμετρο είναι ένα από τα σημεία της πόλης που μπορεί κανείς να απολαύσει τον συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Χεράκι χεράκι με το ταίρι σας στη βόλτα στο “χιλιόμετρο, είναι σίγουρο ότι θα έχετε ερωτευτεί ξανά πριν καν δύσει ο ήλιος.

Παραλία Καλαμάτας

Μια από τις καλύτερες ώρες για μπάνιο στην παραλία της Καλαμάτας είναι την ώρα που ο ήλιος δύει… Ένα μοναδικό αίσθημα με πανέμορφα χρώματα τριγύρω…

Παρα-Πέντε

Ο μεσσηνιακός κόλπος στα πόδια σου και η θέα της πόλης ολόκληρη μπροστά σου. Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Μπορείτε να μας προτείνετε και άλλα σημεία;

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό