Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 προπονητική ημερίδα στα αγωνίσματα στίβου 5.000 και 10.000 μέτρων για αθλητές και αθλούμενους, στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.

Η προπονητική ημερίδα έχει κοινωνικό σκοπό: τα έσοδα από τη συμμετοχή θα διατεθούν εξολοκλήρου στη μικρή Αναστασία, η οποία πρέπει να χειρουργηθεί στις ΗΠΑ για να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας της. Ακόμα, στο χώρο της Γραμματείας θα υπάρχει “κουμπαράς αλληλεγγύης” στον οποίο θα συγκεντρωθεί επιπλέον ποσό από όσους συμμετέχοντες/παριστάμενους έχουν τη δυνατότητα. Κανένα ποσό δεν είναι μικρό!

Ο διευθυντής του 8ου Δημοτικού σχολείου Καλαμάτας αναφέρει:

“Η μικρή Αναστασία 7 ετών, μαθήτρια της Β’ τάξης, θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να χειρουργηθεί στον εγκέφαλο στις Η.Π.Α. Για τη δύσκολη αυτή επέμβαση απαιτείται το ποσό των 700.000 ευρώ. Όλοι μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να βοηθήσουμε, να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας της η μικρή μας φίλη.

Αγωνίσματα: 5.000 μέτρα (2 σειρές) & 10.000 μέτρα (2 σειρές)

Πρόγραμμα διεξαγωγής:

17.00 1η σειρά 5.000 μέτρων

17.45 2η σειρά 5.000 μέτρων

18.30 1η σειρά 10.000 μέτρων

19.45 2η σειρά 10.000 μέτρων

Ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής είναι δυνατόν να γίνει αναπροσαρμογή του προγράμματος. Για όποια αλλαγή, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν εγκαίρως.

Οι αποστάσεις έχουν όριο τερματισμού 40’ για τα 5.000 μέτρα και 70’ για τα 10.000 μέτρα.

Συμμετοχές: <18 μόνο με δελτίο αθλητή, αθλούμενοι>18 ετών. Η συμμετοχή γίνεται με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν γίνει πρόσφατα ιατρικές εξετάσεις.

Παροχές: τεχνικό t–shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αποτελέσματα/lap 400 μέτρων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Ανακοινώνουμε τις σχετικές οδηγίες προσέλευσης-συμμετοχής-αποχώρησης με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν.

Εισέρχεστε στον προαύλιο υπαίθριο χώρο (πριν μπείτε στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου), όπου θα υπογράψετε το σχετικό έντυπο covid-19 φορώντας τη μάσκα σας.

Δεν συνωστίζεστε και κρατάτε απόσταση 1,5 μέτρου.

Παραλαμβάνετε το πακέτο συμμετοχής σας που περιέχει : t–shirt, bib number, παραμάνες, απόδειξη πληρωμής.

Κάνετε χρήση αντισηπτικού που θα σας παρέχουμε στο σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής σας.

Προθέρμανση και αποθεραπεία κάνετε στον εξωτερικό χώρο περιμετρικά του σταδίου.

Εισέρχεστε στον αγωνιστικό χώρο της προσπάθειάς σας όταν θα ανακοινωθεί από τα μικρόφωνα η σειρά του αγωνίσματος σας. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο κεντρικό στάδιο (ταρτάν) σε συμμετέχοντες επόμενων σειρών.

Εξέρχεστε φορώντας τη μάσκα σας από το στάδιο.

Σε περίπτωση ακύρωσης της προπονητικής ημερίδας, λόγω νέων εκτάκτων περιοριστικών μέτρων ή καιρικών συνθηκών θα ενημερωθείτε με e–mail, από την ιστοσελίδα και το Facebook του Συλλόγου για νέα ημερομηνία.

Εγγραφές: στo www.sdym.gr

Ελλαδικό