Στην προσπάθεια που γίνεται για τη συγκέντρωση χρημάτων, η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας θα προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων “Αναστασία”, τα έσοδα της οποίας μαζί με την οικονομική συμβολή της Λέσχης θα δοθούν στην οικογένειά της. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ Σινέ – Δυτική Παραλία Καλαμάτας την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

Η μικρή Αναστασία 7 ετών, μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, θα πρέπει το συντομότερο να χειρουργηθεί στον εγκέφαλο στις ΗΠΑ. Η ιστορία της έχει συγκινήσει βαθύτατα όλους μας και έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στην πόλη μας.

Από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου θα υπάρχει κουτί αλληλεγγύης για την Αναστασία στον εσωτερικό χώρο του Καφέ Σινέ, περιμένοντας και την δική σας βοήθεια.
Η προβολή θα πραγματοποιηθεί με οδηγό τις οδηγίες ασφαλούς θέασης που κυκλοφορεί η Λέσχη, καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Πολιτείας. Η σχετική πληρότητα του χώρου θα’ναι 65%, η παρακολούθηση της προβολής θα γίνεται με μάσκες, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ελλαδικό