Την πρώτη, μετά κορονοϊό, θεατρική παράσταση θα ανεβάσει η παιδική σκηνή του ΜΕΘ για μικρά και μεγάλα παιδιά, στο Κάστρο της Καλαμάτας την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου.

Πρόκειται για το σπουδαίο έργο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν “Ο μολυβένιος στρατιώτης” σε διασκευή και σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη.

Εδώ και καιρό οι ηθοποιοί και όλο το δυναμικό του ΜΕΘ δουλεύουν με κέφι και ενθουσιασμό για να προσφέρουν στους μικρούς μα και τους μεγάλους μας φίλους μια πολύ όμορφη παράσταση με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, ειδικά γραμμένα για την παραγωγή μας αυτή, από το Λεωνίδα Βέλλη, πολλά χρώματα, όμορφα σκηνικά, μια παράσταση πλημμυρισμένη από αγάπη.

“Ο μολυβένιος στρατιώτης” από το ΜΕΘ, μια σημαντική στιγμή για τον πολιτισμό της πόλης μιας και είναι η πρώτη θεατρική παραγωγή της Καλαμάτας μετά την καραντίνα.

“Σας περιμένουμε όλους στο Κάστρο της Καλαμάτας από 17 μέχρι και 19 Ιουλίου για να ξανακερδίσουμε μαζί, σιγά σιγά, τη ζωή μας, για να αναπνεύσουμε και πάλι τον αέρα του θεάτρου και του πολιτισμού, για να δούμε ξανά την πόλη και τη ζωή μας από ψηλά!”

Ελλαδικό