Τεράστιο παραμένει το κύμα αλληλεγγύης και αγάπης για τη μικρή Αναστασία από την Καλαμάτα, η οποία βρίσκεται μαζί με την οικογενειά της στο Τέξας και υποβάλλεται στη θεραπεία που χρειάζεται για να γίνει καλύτερα.

Το ποσό για να ξεκινήσει τη θεραπεία της η Αναστασία μαζεύτηκε με την βοήθεια όλων. Αλλά μόλις τώρα ξεκινά η μεγάλη μάχη της.

Για το λόγο αυτό μέσα από μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 18:00, μια ομαδική παράκληση, διαλογισμό ή σκέψη αγάπης – ο,τι θέλει, πιστεύει και νιώθει ο καθένας – για την Αναστασία όλων μας!

Όπως αποκάλυψε η θεία της, Έρρικα Πρεζεράκου, η Αναστασία κάθε τέσσερις ώρες υποβάλλεται σε μια θεραπεία η οποία μόνο ανώδυνη δεν είναι. Όπως τόνισε, πολλές φορές η μικρή έχει παραισθήσεις από τα ισχυρά φάρμακα και μερικές φορές παραπονιέται ότι πονάει το χεράκι της.

Σε τρεις εβδομάδες από τώρα θα υποβληθεί στην πρώτη μαγνητική τομογραφία ώστε οι θεράποντες γιατροί να διαπιστώσουν κατά πόσο καλά αντιδρά ο οργανισμός της στη θεραπεία και μέχρι τότε ο αγώνας που δίνει η Αναστσία είναι δύσκολος και σκληρός.

Όπως όμως τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου, η πρώτη ομαδική προσευχή που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου, στάθηκε ικανή ώστε να φτάσει σε εκείνη που βρίσκεται στο Χιούστον του Τέξας, όλη η θετική ενέργεια. Έτσι, η μικρούλα την επόμενη μέρα ξύπνησε λίγο καλύτερα. Κάτι που σημαίνει ότι όλοι μας, όπως είπε η Έρρικα, βοηθάμε την Αναστασία να βγει νικήτρια.

Να θυμίσουμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια και γυμνάστρια πριν από λίγο καιρό οργάνωσε ολόκληρη εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε η μικρούλα να καταφέρει να κάνει τη θεραπεία της για αυτή τη σπάνια μορφή καρκίνου.

Ομαδική προσευχή-διαλογισμος για την Αναστασία / Group prayer-meditation for Anastasia

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό