Η χρονιά που πέρασε με την εμφάνιση της πανδημίας επηρέασε αισθητά τόσο τον τρόπο που ζούμε όσο και το ντύσιμο μας. Είναι εμφανές πως οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την άνεση στην καθημερινότητα τους προτιμώντας φόρμες, κολάν και homewear.

Παρόλα αυτά όλοι έχουν την επιθυμία να επιστρέψουν σε ένα φυσιολογικό τρόπο ζωής που θα τους επιτραπεί μια ελευθερία κινήσεων. Έτσι και οι φετινές τάσεις δε θα μπορούσαν να παραλείπουν έναν συγκερασμό στοιχείων που προσφέρουν τόσο άνεση όσο και μια πιο αισιόδοξη διάθεση.

Loungewear

Η άνεση δε μπορεί να λείπει από την καθημερινότητα μας. Οι φόρμες και τα κολάν προσαρμόζονται τέλεια στο στυλ μας.

Φαρδιά Jeans

Το πιο πρακτικό κομμάτι της ντουλάπας μας φέτος γίνεται απόλυτα άνετο.

Colour Blocking

Το αγαπημένο μας colour blocking έρχεται να προσδώσει χαρούμενες πινελιές στην καθημερινά μας σύνολα.

Έντονα Prints

Με μια πιο 70s διάθεση που παραπέμπει σε ψυχεδελικά σχέδια κι έντονα prints θα υποδεχτούμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021.

See through

Είτε μέσα από διαφάνειες είτε μέσα από δαντέλα η  τάση του see  through μας αρέσει πολύ.

Tip of the week:

Όπως συχνά έχουμε πει μέσα από τέτοιου είδους άρθρα, οι τάσεις είναι για να εμπνεόμαστε και να παίρνουμε ιδέες. Είναι φυσικό να μη μας ταιριάζουν όλες κι ούτε χρειάζεται να τις ακολουθούμε πιστά, αλλά να προσαρμόζουμε στο προσωπικό μας στυλ αυτές που θεωρούμε πως μας ταιριάζουν.

Τι: Οι τάσεις για το 2021

Πώς : Προσαρμόζοντας τις τάσεις που ταιριάζουν στο στυλ μας

Γιατί: Μας αρέσει να γνωρίζουμε από μόδα

Πότε: Το 2021

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό
Μαρία Χρυσαΐδη
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!