Η εταιρία Σπίνος αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και προσφέρει έναν νέο μοντέρνο χώρο με μεγάλη ποικιλία προϊόντων καφέ, εδεσμάτων, γλυκισμάτων και τοπικών προϊόντων, πάντα με έμφαση στην ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση, στο νέο κατάστημα στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας, στον πεζόδρομο της Αριστομένους!

Με το σύνθημα “Γεύσου ποιοτικά… Ψώνισε οικονομικά!” τα καφεκοπτεία Σπίνος σάς καλούν να τα επισκεφθείτε για να ανακαλύψετε τις νέες αλλά και τις κλασικές γεύσεις που έχουν να σας προσφέρουν!

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα του καταστήματος και στην ιστοσελίδα www.spinoscoffee.gr

Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά του καφέ και των ροφημάτων, δημιουργήθηκε ένας νέος σύγχρονος χώρος, όπου ο επισκέπτης εξακολουθεί να βρίσκει τον φρεσκοκομμένο παραδοσιακό – κλασικό καφέ του (Ελληνικό – Espresso – φίλτρου decafeine) καθώς και αρωματικούς καφέδες, αρωματικές σοκολάτες, ποικιλίες τσάι αλλά και όλα εκείνα τα συνοδευτικά που εξυψώνουν την γευστική μας απόλαυση (λουκουμάκια, καραμέλες, ξηρούς καρπούς, κουφέτ κ.ά.).

Οι φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί αλλά και η ποικιλία των super foods (γκοτζι μπέρυ, ιπποφαες, κρανμπερυ χωρίς ζάχαρη κλπ) αποτελούν, επίσης, ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Στο νέο κατάστημα της εταιρίας “Σπίνος”, μπορείτε να δοκιμάσετε λουκουμάκια,κουφέτα σαν σνάκ, καραμέλες, διάφορα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, παστέλια και λικέρ τοπικής προέλευσης αλλά και, στην περίπτωση που προσέχετε τη διατροφή σας, μπισκοτάκια χωρίς ζάχαρη!

Δείτε περισσότερα για το Καφεκοπτείο “Σπίνος” / Spinos Coffee>

Ελλαδικό