Μουσική βραδιά με την Κλεονίκη Δεμίρη θα διοργανωθεί τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 στις 21:00 στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο του πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει γίνει γνωστή χάρη στις συνεργασίες της με διακεκριμένους δημιουργούς, όπως ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, ο Γιάννος Αιόλου, ο Νίκος Πλατύραχος, η Σοφία Καμαγιάννη και ο Δημήτρης Μαραμής, καθώς και από τις εμφανίσεις της με την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, τους TANGartO Quintet, το Athens Tango Ensemble, αλλά και τις ραδιοφωνικές συναυλίες της στο Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ή τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Πρόσφατα μάλιστα, κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Μετρονόμος” ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο «Μαγική Συνταγή», τραγούδια του οποίου θα απολαύσει το κοινό της Καλαμάτας. Η προσέλευση θα γίνεται με δελτία ελευθέρας εισόδου για την αποφυγή πιθανού συνωστισμού. Η διάθεση τους είναι δυνατή από το Πνευματικό Κέντρο καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Ελλαδικό