Το διήμερο Διεθνές αθλητικό γεγονός στην πόλη της Καλαμάτας, 3ο Kalamata Dance Cup, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου “Τέντα”, ματαιώνεται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας και μετά από εξαντλητική έρευνα πιθανών τρόπων ασφαλούς πραγματοποίησης του αγώνα, σε συνδυασμό με την επέλευση του φθινοπώρου και του χειμώνα, ματαιώνεται για φέτος και μετατίθεται για το Νοέμβριο του 2021.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η πανδημία γίνεται αιτία να ματαιωθεί για φέτος το Διεθνές Kalamata Dance Cup. Συγκεκριμένα ο επιτυχημένος διήμερος Διεθνής Αγώνας Χορού με τα Σεμινάρια που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Καλαμάτα, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας και μετά από εξαντλητική έρευνα πιθανών τρόπων ασφαλούς πραγματοποίησης του αγώνα, σε συνδυασμό με την επέλευση του φθινοπώρου και του χειμώνα, ματαιώνεται και μετατίθεται για το Νοέμβριο του 2021 (13 & 14).

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Kalamata Dance Cup παρά τον αξιοσημείωτο αριθμό εγγεγραμμένων συμμετοχών και τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, με αίσθημα υπευθυνότητας και σεβασμό στην υγεία και ασφάλεια όλων, αποφάσισε να μην θέσει τον κόσμο σε κίνδυνο (συνωστισμός, μετακινήσεις ανθρώπων από εξωτερικό κ.α), αλλά αντιθέτως να συμβάλλει και αυτή με τον τρόπο της στην απεμπλοκή από τη δύσκολη αυτή κατάσταση και στη γρήγορη επαναφορά της κανονικότητας στη χώρα μας.

Οι εγγεγραμμένοι αθλητές – χορευτές θα λάβουν σχετική ενημέρωση από τους διοργανωτές, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα και ανακοινώσεις από τα κανάλια επικοινωνίας του Kalamata Dance Cup.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το Νοέμβριο του 2021 στη Καλαμάτα, με πρωταρχικό μας μέλημά την υγεία όλων μας, ώστε να μπορούμε να είμαστε όλοι παρόντες και υγιείς. Στο διάστημα αυτό, εμείς θα εργαστούμε σκληρά χτίζοντας τις συνέργειες και συνεργασίες μας για να ενδυναμώσουμε στο μέγιστο το θεσμό του Διεθνούς Kalamata Dance Cup για τα επόμενα χρόνια, για να καταφέρουμε να ζήσουμε τις πιο δυνατές εμπειρίες ενός ακόμα πιο ποιοτικού και εκσυγχρονισμένου αγώνα Kalamata Dance Cup σε όλους τους τομείς.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας, την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Μέχρι τότε, μη σταματάτε να χορεύετε και να ονειρεύεστε…και….μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, γιατί ο χορός είναι η ίδια η ζωή και μόλις τελειώσει όλο αυτό που βιώνουμε, θα επανέλθουμε κι εμείς κι εσείς, πιο δημιουργικοί, να βρούμε τρόπους να ανταμώσουμε πάλι όλοι μαζί και να απολαύσουμε αξέχαστες χορευτικές στιγμές στην όμορφη Καλαμάτα που τόσο πολύ έχετε αγαπήσει.

Ελλαδικό