Μια καινούρια απόπειρα από την ομάδα μας, που απευθύνεται σε εφήβους και φοιτητές.Στην ομάδα αυτή, θα δουλευτούν έργα που απευθύνονται σε ενήλικες, κλασσικό ή σύγχρονο ρεπερτόριο.

Έτσι οι νέοι μας θα έχουν την ευκαιρία, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ενήλικο κοινό, καθώς και να σταθούν ισάξια δίπλα στην ομάδα των ενηλίκων. Στόχος μας είναι, μέσα απο θεατρικά έργα, να επικοινωνήσουν ουσιαστικά με άλλους συνομηλίκους τους, να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και τις ανάγκες τους, και να βοηθηθούν, ώστε να χτίσουν την ταυτότητα τους ,γνωρίζοντας τον εαυτό τους, μέσα απο την ομάδα και τους ρόλους με τους οποίους καταπιάνονται.

Η συμμετοχή των νέων σε μια θεατρική παράσταση, είναι αναγκαία, γιατί τους προετοιμάζει για την πορεία τους στην ζωή. Αναλαμβάνουν ευθύνες απέναντι στην ομάδα, μαθαίνουν να συνεργάζονται αρμονικά, εκφράζουν τις ανάγκες τους χωρίς να καταπιέζουν τις ανάγκες των άλλων, μαθαίνουν συνέπεια και πειθαρχία στους στόχους τις ομάδας, εξασκούν την δημιουργικότητά τους, κοινωνικοποιούνται και έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν ελεύθερα τις ιδέες τους και τις απόψεις τους.

Αυτοσχέδια σκηνή
Αγίου Παντελεήμονος 13
Ιστορικό κέντρο Καλαμάτας
Εγγραφές καθημερινά 18.00-21.00
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων (έως 8 άτομα)
Πληροφορίες: 6908676277
Kαλλιτεχνική διεύθυνση
Μαρία Σκαφιδά
Ηθοποιός-Σκηνοθέτης
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία.

Ελλαδικό