Μήνυμα αγάπης στέλνει η οικογένεια της μικρής Αναστασίας που βρίσκεται στην Αμερική για τη θεραπεία της, ύστερα από την επιτυχημένη καμπάνια οικονομικής βοήθειας.

Στο μήνυμά τους αναφέρουν τα εξής:

“Είμαστε στη κλινική, μια ακόμη μέρα. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν… Κάθε μέρα και κάθε μέρα. Ενα γεμάτο πρωτόκολλο με πράγματα που πρέπει να γίνουν. Ομως είναι για ένα σκοπό, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα. Ομως θα ήθελα να έχω χρόνο να ευχαριστήσω τον καθένα σας, που μας έχει συμπαρασταθεί σε αυτήν την προσπάθεια. Εχουμε γεμίσει από αγάπη, δώρα και κάρτες ευχετήριες. Από κάθε μέρος της Αμερικής, από την Αυστραλία, απ;o Γερμανία, από τόσες περιοχές της Ελλάδος.

Συγχωρέστε μας που δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά, δεν έχουμε αυτήν δυνατότητα σε αυτήν την χρονική στιγμή. Θα το θέλαμε πάρα πολύ, αλλά είναι αδύνατον. Σας στέλνουμε τις ευχαριστίες μας και την αγάπη μας και ευχόμαστε στον καθένα ξεχωριστά υγεία και ευτυχία”.

Οποιος θέλει να παρακολουθεί τα νεότερα ή να δει πώς μπορεί να βοηθήσει, ας επισκεφτεί τη σελίδα “Για την Αναστασία” στο facebook και το http://supportanastasia.gr.

Ελλαδικό