Λόγω των δύσκολων καταστάσεων που διανύει η χώρας μας, η ΔΕΗ πήρε μέτρα ελάφρυνσης για όλους τους καταναλωτές και προχώρησε σε κατάργηση της πάγιας χρέωσης. Όλα τα μέτρα θα ισχύσουν από τις 26 Μαρτίου και θα κρατήσουν για ένα τρίμηνο.

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Η Δημόσια Εταιρία Ηλεκτρισμού ανακοίνωσε έκπτωση 5 ευρώ για όσους λαμβάνουν τον λογαριασμό ηλεκτρονικά και επιπλέον έκπτωση 8% για όλους του ευάλωτους πελάτες και για καταναλώσεις πάνω από 2.000 κιλοβατώρες.

Δείτε στη συνέχεια όλες τις ελαφρύνσεις:

-Δωρεάν πάγιο για όλους τους πελάτες χαμηλής τάσης.
-Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες κατηγορίας Β’ & Γ’ (ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών, άτομα σε μηχανική υποστήριξη, που δεν εντάσσονται στο ΚΟΤ). Οι ευάλωτοι πελάτες-δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου συνεχίζουν να τιμολογούνται με τα ειδικά προνομιακά τιμολόγια και μεγάλες εκπτώσεις.
-Έκπτωση 5 ευρώ για όλους τους πελάτες e-bill, παλαιούς και νέους. Η ΔΕΗ συμβουλεύει όλους τους καταναλωτές να εγγραφούν από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους στην υπηρεσία e-bill και να επωφεληθούν τόσο από τις απλοποιημένες διαδικασίες, όσο και από την έκπτωση στους λογαριασμούς τους. Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού μέσω της ιστοσελίδα της επιχείρησης ήταν και παραμένει χωρίς προμήθεια.
-Έκπτωση 8% για νοικοκυριά και επιχειρήσεις χαμηλής τάσης με κατανάλωση πάνω από 2.000 KWh, ώστε να μην επιβαρυνθούν από τις υψηλές καταναλώσεις για όσο διάστημα παραμείνουν στο σπίτι με τις οικογένειές τους, αλλά και για τις επιχειρήσεις, που αυτή την περίοδο δοκιμάζονται.

Δείτε επίσης:

Elladiko