Σε μια πόλη που φημίζεται για την γαστρονομία της, οι επιλογές για φαγητό είναι σίγουρα πολλές. Πίσω από τον κεντρικό πεζόδρομο της Αριστομένους, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης, βρίσκεται το εστιατόριο «Κάρδαμο», που βάζει τον πήχη ψηλά όσον αφορά στο γαστρονομικό κομμάτι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το Κάρδαμο ξεκίνησε το “ταξίδι” του το 2010 στο ιστορικό κέντρο της πόλης, από εκεί μεταφέρθηκε στο κέντρο και αποτέλεσε αμέσως σημείο γευστικών εμπειριών.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.kardamo.gr

Η ομάδα του Καρδάμου, παραμένοντας στο μεγαλύτερο βαθμό σταθερή από το ξεκίνημά της και διατηρώντας τη συνοχή και το ομαδικό της πνεύμα μέχρι και σήμερα, φροντίζει για τη διατήρηση ενός φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος, ώστε οι πελάτες να μείνουν ικανοποιημένοι τόσο από την κουζίνα, όσο και από την εξυπηρέτηση.

Εκεί η παράδοση παντρεύεται με την εξέλιξη και τα αδέρφια Παναγιώτης και Σπύρος με μεράκι και σεβασμό στον πελάτη θα φροντίσουν να σε εντυπωσιάσουν με τις γευστικές τους προτάσεις.

Εξαιρετικές γεύσεις σε ένα υπέροχο περιβάλλον, που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και οικεία από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η κράτηση θεωρείται απαραίτητη.

Δείτε περισσότερα για το Κάρδαμο Comfort Cuisine >

Ελλαδικό