Σε 14 ελληνικούς προορισμούς θα πετάει η Jet2 το καλοκαίρι του 2021. Στο πρόγραμμα της που ανακοίνωσε έχει πάνω 2 εκατ. θέσεις, μεταξύ τους βρίσκεται και η Καλαμάτα!

Jet2.com και Jet2holidays θα εκτελούν περισσότερες από 1.400 πτήσεις την εβδομάδα το καλοκαίρι 2021, με καθημερινές πτήσεις σε πολλούς προορισμούς από εννέα βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας στους παραθεριστές πολλές επιλογές και ευελιξία.

Το πλήρες πρόγραμμα της εταιρείας για το καλοκαίρι του 2021 περιλαμβάνει 60 προορισμούς, μεταξύ αυτών η Ελλάδα και η Κύπρος.

Να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιεί επίσης δρομολόγια σε Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία, Κροατία, Τουρκία και Βουλγαρία.

“Με περισσότερες πτήσεις και διακοπές στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ήλιο και πόλεις σε όλη την Ευρώπη, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό το πρόγραμμα, τόνισε ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays.
Η συνεχής εστίαση μας στην παροχή της βραβευμένης εμπειρίας μας, παράλληλα με περισσότερες επιλογές και ευελιξία, σημαίνει ότι το καλοκαίρι του 2021 θα είναι πραγματικά πολύ φωτεινό”.

Δείτε επίσης:

Elladiko