Κάθε χρόνο όταν πλησιάζει το καλοκαίρι σκεφτόμαστε πού να πάμε διακοπές! Φέτος, σίγουρα λόγω της πανδημίας δεν ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε, καθώς προτεραιότητά μας ήταν να… βγούμε από το σπίτι!

Πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε αν θα μπορέσουμε αυτό το καλοκαίρι να πάμε σε κάποιο προορισμό και κατά πόσο θα είναι ασφαλής λόγω των περιστάσεων.

Μπορεί ο κορονοϊός να είναι εδώ και όλοι μας να είμαστε εν αναμονή του εμβολίου, ωστόσο δε σημαίνει ότι θα χάσουμε το φετινό καλοκαίρι.

Οι επιλογές στη χώρα μας είναι πραγματικά αμέτρητες, βεβαίως ένας προορισμός που έχει χαρακτηριστεί ως ιδανικός για καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι άλλος από τη Μεσσηνία!

Άπειρες αποδράσεις κοντινές με διαφορετικά στοιχεία, καλό φαγητό, καθαρές παραλίες, φιλόξενοι άνθρωποι, πληθώρα αξιοθέατων, ιστορία, πολιτισμός, κουλτούρα και πολλά άλλα ακόμη…

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας μέσα από τη νέα του καμπάνια με κεντρικό μήνυμα “Ζήσε το καλοκαίρι σου… Έλα στη Μεσσηνία”, έχει ως στόχο την ανάδειξη του νομού μας με σκοπό την προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Elladiko