Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων ανακοινώνουν την έναρξη του γ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2020 – 2021).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΕΜΣ (ισόγειος χώρος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας), τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον covid-19 (αποστάσεις, χρήση μάσκας, κλπ).

Για το λόγο αυτό, ο αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται σε είκοσι (20) ανά συνάντηση και είναι απαραίτητη η πρότερη δήλωση συμμετοχής.

Στην πρώτη συνάντηση θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Χαμένη Άνοιξη» του Στρατή Τσίρκα, ένα έργο της σύγχρονης ελληνικής μυθιστοριογραφίας. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τον ακριβή προγραμματισμό των ημερομηνιών του νέου κύκλου συναντήσεων της Λέσχης, καθώς και του θέματος που θα μας απασχολήσει αναγνωστικά, όπως προέκυψε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία μεταξύ των μελών.

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα