4506

Καλαμάτα – Αθήνα σε δύο ώρες… γιατί όχι;

kalamatain-logo-7 kalamatain-logo-7 kalamatain-logo-7 kalamatain-logo-7

Αύγουστος, ο μήνας των καλοκαιριών διακοπών και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε με τη… βαλίτσα στο χέρι. Η μεγάλη έξοδος προς τους νησιωτικούς και όχι μόνο προορισμούς έχει ήδη ξεκινήσει και, όπως κάθε χρόνο αντίστοιχη περίοδο, οι πληρότητες των πλοίων τείνουν να αγγίξουν το 100%.

Υπάρχουν, όμως, για πολλούς και δικούς τους λόγους είτε είναι αυτοί οικονομικοί είτε επαγγελματικοί, προσωπικοί, οικογενειακοί είτε απλώς δεν έχουν προλάβει να κανονίσουν κάποιο ταξίδι, και εκείνοι που δεν βρίσκονται σε κάποιο πανέμορφο ελληνικό νησί, στο κατάστρωμα ενός πλοίου, στην καμπίνα ενός αεροπλάνου ή καθ” οδόν τέλος πάντων προς τον καλοκαιρινό προορισμό τους αλλά στην «άδεια Αθήνα». Και μιας και αναφέρθηκε η Αθήνα, να πούμε ότι τον Αύγουστο δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η Αθήνα είναι υπέροχη (να λέγονται και αυτά).

Παραλίες Καλαμάτας

Πάμε τώρα σε αυτούς που δεν έχουν προγραμματίσει το ταξίδι τους, αλλά θέλουν να αποδράσουν για μία ή παραπάνω ημέρες. Για αυτούς, λοιπόν, υπάρχει λύση, απέχει δύο ώρες από την πρωτεύουσα και λέγεται «Καλαμάτα». Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι η μεσσηνιακή πρωτεύουσα, πλέον, είναι ένας εύκολος και χρονικά προσβάσιμος προορισμός και αυτό οφείλεται στον νέο αυτοκινητόδρομο και τον περιμετρικό που φέρνουν τους Αθηναίους πιο κοντά ή και εμάς πιο κοντά στην Αθήνα. Όπως και να το δούμε, το ίδιο είναι.

Παραλίες Καλαμάτας

Για έναν ακόμη λόγο, η Καλαμάτα αποτελεί ιδανικό μέρος για καλοκαιρινές διακοπές, για κάποιες ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, για ένα Σαββατοκύριακο και, γιατί όχι, ακόμη και για μια βουτιά στη θάλασσα!

Δείτε παρακάτω και κάποιους άλλους λόγους…

Διακοπές στην Καλαμάτα χωρίς το άγχος της… ξαπλώστρας!

Γνωστές και… άγνωστες παραλίες της Καλαμάτας (φωτογραφίες)