Η φωνή της μας κρατάει συντροφιά τα τελευταία χρόνια. Ειδήσεις, ενημέρωση, κουτσομπολιά, πλάκες και όλα αυτά με… χιούμορ! Τρομερά επικοινωνιακή, δραστήρια και εύχαρη, η Άστρη Μαυρέα μας συστήνεται μέσα από τη στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”.

Η ενέργεια της Άστρης δε σταματά πουθενά, αφού σπούδασε γυμνάστρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ασχολείται απο μικρή με τη δημοσιογραφία και έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και διαδικτυακές εφημερίδες.

Πριν 4 χρόνια, στο ξεκίνημα της διαδικτυακής ενημέρωσης, επέστρεψε στη γενέτειρά της, την  Καλαμάτα και δημιούργησε και διατηρεί μαζί με δύο ακόμα συνεργάτες το bizznews.gr (8ο πανελλαδικά στην κατηγορία του!). Είναι παραγωγός στον City fm 103,8 κάνοτας την πρωινή ενημέρωση καθώς και αρχισυντάκτρια του messiniaradio.gr. Τέλος, παρουσιάζει την εκπομπή “Χωρίς Μοντάζ” στο messiniawebtv.gr.

Παρακάτω μας δίνεται η ευκαιρία να την γνωρίσουμε καλύτερα:

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… πίνω καφέ και ξεκινάω εκπομπή.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στο διαδίκτυο λόγω δουλειάς.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η ομορφιά της και οι ποιοτικές επιλογές που μας προσφέρει!

Μ’ εκνευρίζει στην Καλαμάτα οι λακούβες!

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και με αγχώνει αρκετά η πορεία μας!

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν πως είμαι πολυλογού!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω πως είμαι ασυγκράτητα και αθεράπευτα κοινωνική!

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα ενός άνδρα τον δυναμισμό!

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα μιας γυναίκας την κοινωνική παιδεία!

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι η μοναξιά!

Επιτυχία θεωρώ να μπορείς να ονειρεύεσαι.

Ευτυχία θεωρώ να προσπαθείς να κάνεις πράξη αυτό που οι άλλοι θεωρούν αδύνατο! Νομίζω πως τα μαθήματα που λαμβάνει κανείς κατά τη διάρκεια της προσπάθειας και οι εμπειρίες, μπορούν να τον κάνουν πραγματικά ευτυχή!

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Συναρπαστική!

 

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

 

Ελλαδικό