Θέλοντας να κάνουμε μία αναδρομή στα γεγονότα που συνέβησαν στην Καλαμάτα και στη Μεσσηνία το 2019, αποφασίσαμε ότι εσείς είστε οι πλέον κατάλληλοι να διαμορφώσετε τη συνολική εικόνα της χρονιάς που μας πέρασε!

Ο τουρισμός και συγκεκριμένα οι μαγευτικές παραλίες της Μεσσηνίας αποτέλεσαν για ακόμη μία χρονιά κορυφαία αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας! Μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσαν, επίσης οι μόνιμες στήλες για το «πως θα ήταν» η πόλη, τη μόδα καθώς και η ενότητα “τι παίζει σήμερα” που ανανεώνεται καθημερινά και αποτέλεσε την κορυφαία σε επισκεψιμότητα σελίδα, κάτι που δείχνει την ανάγκη για ενημέρωση των δρώμενων στην πόλη. Τα αξιοθέατα της πόλης αλλά και το Πολυλίμνιο είναι ορισμένα από τα δημοφιλή θέματα για το 2019.

Τα άρθρα που ακολουθούν ήταν αυτά που διαβάσατε στην ιστοσελίδα μας και επιβραβεύσατε με «χιλιάδες» προβολές και likes…

10 μαγευτικές παραλίες της Μεσσηνίας!

Κορυφαίο άρθρο τα τελευταία χρόνια και απολύτως δικαιολογημένα καθώς η Μεσσηνία είναι ένας ευλογημένος τόπος. Πολύς είναι ο κόσμος που ενδιαφέρεται να μάθει τις πιο καθαρές και αγνές παραλίες σου νομού για κολύμπι. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι συγκεντρώνει μεγάλη επισκεψιμότητα και κατά τους χειμερινούς μήνες! Εμείς, ως συντάκτες του ΚalamataΙΝ βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες και σας τις γνωστοποιούμε!

Δείτε περισσότερα για το άρθρο 

Τι παίζει σήμερα…

Πιστή καθημερινά η ομάδα του KalamataIN, σας ενημερώνει για όλα τα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στην Καλαμάτα. Εκδηλώσεις, δράσεις, φεστιβάλ, επιλογές για διασκέδαση μέσα από μία στήλη που όπως όλα δείχνουν την έχετε αγαπήσει!

Δείτε περισσότερα για τη στήλη

Η στήλη μόδας «Style my Day»

Η μόνιμη στήλη «Style My day» από την Μαρια Χρυσαΐδη, με πρωτότυπο περιεχόμενο για το στυλ και τη μόδα, δίνει έξυπνες συμβουλές ενώ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών αναγνωστών τόσο από την Καλαμάτα όσο και από όλη την Ελλάδα!

Δείτε περισσότερα για τη στήλη

Πολυλίμνιο Μεσσηνίας… ένας επίγειος παράδεισος!

Το Πολυλίμνιο είναι ένα σύμπλεγμα από λίμνες και καταρράκτες στην καρδιά της Πελοποννήσου, ένα απίστευτα όμορφο και συνάμα άγριο τοπίο, μόλις 30 λεπτά (περίπου) από την Καλαμάτα. Παρά τα άσχημα περιστατικά που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον του κόσμου παραμένει μεγάλο για το συγκεκριμένο μέρος.

Δείτε περισσότερα για το άρθρο

Η στήλη με τα «Στέκια της πόλης»

Τα στέκια της Καλαμάτας, τα μέρη δηλαδή τα οποία προσελκύουν πλήθος κόσμου όλες τις ώρες τις ημέρας και αποτελούν σημείο αναφοράς για τις εξόδους μας, δεν έχουν τελειωμό στην πόλη…Μια μόνιμη στήλη του «KalamataIN» που σας ενημερώνει για το που να κάνετε τις αγορές, τα ψώνια και τις βόλτες σας!

Δείτε περισσότερα για τη στήλη

Τι παίζει στην Καλαμάτα το καλοκαίρι 2019;

Στην Καλαμάτα κάθε καλοκαίρι καλομαθαίνουμε! Συναυλίες, παραστάσεις, αθλητικά δρώμενα, χορός και κάθε είδους event μπορούμε να απολαύσουμε στην περιοχή μας κάτοικοι και επισκέπτες αυτή την εποχή του χρόνου. Όχι ότι τον υπόλοιπο χρόνο βαριόμαστε στην Καλαμάτα, τουναντίον!

Δείτε περισσότερα για το άρθρο

Η στήλη για το «Πως θα ήταν…»

Μία – δυο ή και περισσότερες φωτογραφίες, μερικές ιδέες, κάτι λίγο από φωτομοντάζ και πολλή… φαντασία αρκούν για να «δούμε» λίγο διαφορετικά την πόλη μας και αυτήν τη φαντασίωσή μας να την κάνουμε κατά κάποιον τρόπο πράξη. Πρόκειται για μια στήλη όπου οπτικοποιεί τις φαντασιώσεις μας για την πόλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μια πρόταση που θα θέλαμε κάποια στιγμή να δούμε να γίνεται πράξη. Όπως φαίνεται το «Πως θα ήταν…» έχει ξεχωρίσει καθώς λαμβάνουμε πολλά θετικά σχόλια, γεγονός που μας κάνει να συνεχίσουμε δυναμικά με παρόμοια θέματα!

Δείτε περισσότερα για τη στήλη

Δείτε επίσης: 

Τα καλύτερα για το 2018 στην Καλαμάτα!

Τα καλύτερα… του 2017!

Τα καλύτερα… του 2016!

Ελλαδικό