Θέλοντας να κάνουμε μία αναδρομή στα γεγονότα που συνέβησαν στην Καλαμάτα και στη Μεσσηνία το 2017, αποφασίσαμε τελικά ότι εσείς είστε οι πλέον κατάλληλοι να διαμορφώσετε τη συνολική εικόνα της χρονιάς που μας πέρασε!

Οι πανέμορφες γνωστές αλλά και άγνωστες παραλίες της Καλαμάτας, ο τουρισμός και συγκεκριμένα οι προορισμοί από και προς το αεροδρόμιο της πόλης, το νέο ρεκόρ Guinness στον καλαματιανό χορό, τα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού, αλλά και οι καθημερινές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις, οι …καλαματιανές λέξεις και οι φωτογραφίες γάμου με φόντο την Καλαμάτα είναι κάποια από τα δημοφιλή θέματα για το 2017.

Τα άρθρα που ακολουθούν ήταν αυτά που διαβάσατε στην ιστοσελίδα μας και επιβραβεύσατε με “χιλιάδες” προβολές και likes…

Προορισμοί από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας για το 2017

Αγγλία, Γαλλία, Κύπρος, Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία, Δανία, Αυστρία, Ολλανδία, Νορβηγία, Τσεχία, Πολωνία, Ισραήλ και Σλοβακία είναι οι χώρες με τις οποίες υπήρξε απευθείας αεροπορική σύνδεση με την πόλη μας για το φετινό Καλοκαίρι.

Δείτε περισσότερα για το άρθρο

Υπάρχουν «καλαματιανές» λέξεις; Κι όμως…

… λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν αλλά και χρησιμοποιούνται – λιγότερο βέβαια – στη Μεσσηνία και τις γύρω περιοχές.

Δείτε περισσότερα για το άρθρο

Η Καλαμάτα μπήκε στα ρεκόρ Guinness με… καλαματιανό!

Την προσπάθειά της να καταγραφεί ρεκόρ Guinness στον Καλαματιανό χορό έκανε η πόλη της Καλαμάτας και τα κατάφερε με 648 συμμετοχές.

Δείτε περισσότερα για το άρθρο

Τι παίζει στην Καλαμάτα το Καλοκαίρι 2017;

Υπάρχει κάποιος που δεν έχει συνδυάσει αυτήν την εποχή με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, φεστιβάλ και γενικότερα με διάφορες καλλιτεχνικού τύπου εκδηλώσεις σε ανοικτούς κυρίως χώρους; Η Καλαμάτα τα έχει όλα αυτά και φέτος το Καλοκαίρι…

Δείτε περισσότερα για το άρθρο

Τι παίζει σήμερα …

Εκδηλώσεις, δράσεις, πολιτιστικά δρώμενα, επιλογές για διασκέδαση σε μία στήλη που μας ενημερώνει καθημερινά για το τι παίζει στην Καλαμάτα.

Δείτε περισσότερα για τη στήλη

Πόσο Καλαματιανός είσαι;

Ένα κουίζ για την πόλη της Καλαμάτας και το πόσο καλά τη γνωρίζουμε, το οποίο αποτελείται από 19 ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με την πόλη, την ιστορία και τις «συνήθειές» της, που μοιράστηκε μαζί μας ο δημιουργός του, Μάριος Μασουρίδης.

Δείτε περισσότερα για το άρθρο

9 εντυπωσιακές φωτογραφίες γάμου στην Καλαμάτα

9 φωτογραφίες γάμου με φόντο την Καλαμάτα, οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που «πίσω» από το ζευγάρι αναδεικνύεται η ομορφιά της πόλης.

Δείτε περισσότερα για το άρθρο

Δείτε επίσης: 

Τα καλύτερα… του 2016!

Τα καλύτερα… για το 2015!

Ελλαδικό