Γράφουμε τόσο καιρό για μοτοσυκλέτες προτείνοντας μοντέλα… Έφτασε η ώρα, κάποια να τα δοκιμάσουμε κιόλας.

Από σήμερα, λοιπόν, μέχρι και τις 23 Ιουνίου στην αντιπροσωπεία της Triumph στην πόλη μας, θα υπάρχουν όλα τα νέα μοντέλα της (Street Twin, Bonneville T120, Thruxton R, Tiger Sport, Tiger Explorer, Speed Triple 1050), με το κλειδί στη μίζα και με γεμάτα τα τεπόζιτα, έτοιμα να τα τεστάρουμε, σε μια εβδομάδα γεμάτη αδρεναλίνη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το δίπλωμα και το κράνος σας. Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί.

Καλαμάτα, μια πόλη που δεν «κρυώνει» ποτέ, επιτρέπει στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας να χαίρονται τα δίτροχά τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αφού η πόλη μας προσφέρεται ιδανικά για χρήση μοτοσυκλέτας και κάθε άλλου είδους δίτροχο, αποφασίσαμε και εμείς με τη σειρά μας, να καθιερώσουμε μια στήλη αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτήν, που θα προτείνει μοντέλα μοτοσυκλετών για κάθε τύπο αναβάτη και επίσης, θα αποτυπώνει τις μικρές μας Κυριακάτικες περιπέτειες επάνω σε δύο τροχούς.

Δείτε επίσης:

Στους δύο τροχούς: Αφιέρωμα στον Valentino Rossi

Στους δύο τροχούς: Μοτοσυκλέτες για πίστα και… όχι μόνο!

Στους δύο τροχούς: Ταξιδιάρικες μηχανές… πόλης!

Στους δύο τροχούς: Οδήγηση με «στυλ» στην πόλη!

Στους δύο τροχούς: Αλκοόλ και οδήγηση

Ελλαδικό
Σταύρος Παναγιωτόπουλος
Ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής στην Καλαμάτα. Έχει γράψει άρθρα διαφόρων θεμάτων για το Kalamata IN, ήταν υπεύθυνος της στήλης "στους δύο τροχούς", ενώ συνέγραφε μαζί με την Κάλλι Κολόζη τη δημοφιλή στήλη "Εκείνη κι Εκείνος".