Το τμήμα Φιλοξενίας, Τουρισμού και Αθλητικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Ι.Ι.Ε.Κ. Καλαμάτας ΟΡΙΖΩΝ και το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, διοργανώνουν στην πόλη μας τον 1ο Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων στη “Διοίκηση Φιλοξενίας – Hospitality Management”, προσφέροντας ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα κατάρτισης βασισμένο στην πολύχρονη γνώση και εμπειρία των εκπαιδευτών του.

Τα σεμινάρια, διάρκειας 32 ωρών (5 συναντήσεις), θα πραγματοποιηθούν στον φιλόξενο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου του Ξενοδοχείου ELITE CITY RESORT, από την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.

Η εμπειρία από την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση των τριών προηγούμενων εκπαιδευτικών περιόδων του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, οι εκπαιδευτικές ανάγκες των ανθρώπων του τουρισμού, αλλά κι η κοινή φιλοσοφία και στόχευση, οδήγησαν στην εδραίωση μιας στενότατης συνεργασίας του με το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και το Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ Καλαμάτας.

Η διαρκής εκπαίδευση κι επιμόρφωση, αποτελεί βασικό παράγοντα εργασιακής εξέλιξης σε οποιοδήποτε επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα, ιδιαίτερα δε στον τουριστικό κι επισιτιστικό τομέα που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Στόχος των διοργανωτών είναι η προσφορά επιμόρφωσης υψηλότατου ακαδημαϊκού επιπέδου, στους επαγγελματίες κι εργαζομένους στον χώρο του Τουρισμού και του Επισιτισμού, αλλά και στους σπουδαστές σχολών τουριστικής κατεύθυνσης, με στόχο να εμπλουτίσουν τις θεωρητικές γνώσεις του, αλλά και τις τεχνικές δεξιότητές τους, παρακολουθώντας έτσι τις εξελίξεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.

H εκπαιδευτική εκδήλωση απευθύνεται:
– Σε ξενοδόχους κι ιδιοκτήτες ή διαχειριστές καταλυματικών μονάδων
– Σε ξενοδοχοϋπαλλήλους
– Σε επαγγελματίες κι εργαζομένους στο χώρο της εστίασης
– Σε σπουδαστές τουριστικών σχολών

Η παρακολούθηση του μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου προσφέρεται σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή, ενώ ισχύουν κι ειδικές εκπτώσεις για σπουδαστές & φοιτητές

Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί σε πιστοποίηση και μοριοδότηση από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Ελλαδικό