Έχει η Καλαμάτα ποδηλατόδρομο; Έχουν οι καλαματιανοί ποδηλατική συνείδηση; Αυτά είναι πράγματα που θα τα κρίνει ο χρόνος, πράγματα που θα κριθούν στην ιστορία της πόλης μας στο μέλλον. Αυτό που έχει σημασία είναι αν η Καλαμάτα έχει τις προϋποθέσεις να γίνει ποδηλατικός προορισμός. Αν η Καλαμάτα είναι ιδανική πόλη για ποδήλατο. Αν είναι επίπεδη και σωστά ρημοτομιμένη πόλη. Στα τελευταία δε νομίζω να υπάρχει αντίρρηση!

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο το οποίο δείχνει ότι το ποδήλατο έχει ισχυρή θέση στην πόλη μας. Πλάνα από ποδηλάτες και πεζούς κατά μήκος του ποδηλατόδρομου, πεζόδρομων, πλατειών, δρόμων και της παραλίας δείχνουν ότι η πόλη μας είναι ένα ιδανικό μέρος για ποδήλατο!

 

 

CREDITS

Τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν με τη στήριξη επιχειρήσεων της πόλης, δείχνοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πραγματικά σπουδαία πράγματα για την περιοχή μας!

ΜπαχΑρτ εν Καλάμαις, Horizon Blu, Elektra Hotel & Spa, Κεντρικόν, Luna Lounge, Rex hotel, Spino espresso, Street Pasta, Basement

Στα γυρίσματα συμμετείχαν με τα ποδήλατά τους οι Μαρία Κενσαλή, Κωνσταντίνα Θεοδωρακοπούλου, Παναγιώτης Κοκορόγιαννης, Γιώργος Σπυρίδης, Δημήτρης Δημάγγελος και Νίκος Κεφαλέας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την Astra Airlines, τον Βασίλη Τσάφο και όλους όσους βοήθησαν στην παραγωγή του βίντεο.

Ελλαδικό
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.