Μετά από τρεις πολύ επιτυχημένες Λευκές Νύχτες (και μία Κόκκινη) που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες χρονιές, η Λευκή Νύχτα έχει πλέον καθιερωθεί στην πόλη της Καλαμάτας και έρχεται για τέταρτη φορά. Ο λόγος, φυσικά, για την 4η Λευκή Νύχτα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου και, συγκεκριμένα, στις 27 Αυγούστου 2016 από τις 20:00 μέχρι το ξημέρωμα.

Όσοι συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στις προηγούμενες Λευκές Νύχτες στην Καλαμάτα, έχουν σίγουρα μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, είναι η μεγάλη βραδιά του εμπορίου, η μεγάλη βραδιά των πολιτιστικών εκδηλώσεων και τελικά… η μεγάλη βραδιά της πόλης!

lefki-nyxta-kalamata-2014 (3)

Είναι μια βραδιά αφιερωμένη τόσο στους εμπόρους όσο και στους καταναλωτές, μια βραδιά με ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων, μια βραδιά πολιτιστικών δράσεων. Έτσι, όλοι θα μπορέσουν να αγοράσουν αγαθά στις πιο συμφέρουσες τιμές, έτσι όλοι θα συμμετάσχουν στις ποικίλες εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος σε κάθε γωνιά της πόλης, έτσι λοιπόν, όλοι θα περάσουν καλά!

Η Καλαμάτα τις προηγούμενες χρονιές βούλιαξε από κόσμο. Χιλιάδες ήταν αυτοί που επέλεξαν να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση, τόσο ντόπιοι όσο και επισκέπτες. Κέρδος για τους καταστηματάρχες, απόλαυση για τους κατοίκους, επιτυχία για τον τουρισμό. Τρεις νύχτες με πολύ κόσμο στους δρόμους, μουσική και τραγούδια παντού, ανοιχτά καταστήματα με πολύ χαμηλές τιμές και γενικά κέφι και διασκέδαση για όλους, μικρούς και μεγάλους.

lefki-nyxta-kalamata-2014 (9)

Η εικόνα της πόλης μας φάνταζε εικόνα πόλης που διασκεδάζει, που ξεφαντώνει, που ξέρει να ζει! Όσοι δεν είχατε τη χαρά να παρευρεθείτε σε μία από τις προηγούμενες Λευκές Νύχτες, νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να το πράξετε…

Οι εκδηλώσεις θα είναι πολλές και παντού… από ζωντανή μουσική και μουσικά events μέχρι αθλητικές επιδείξεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κυριολεκτικά σε όλα τα σημεία της πόλης, με τη συναυλία των «ΟtherView» στην Κεντρική πλατεία Bασ. Γεωργίου να δίνει τον απαραίτητο ρυθμό της 4ης Λευκής Νύχτας Καλαμάτας.

Δείτε παρακάτω το τηλεοπτικό σποτ της 4ης Λευκής Νύχτας:

Δείτε επίσης:

Εντυπωσιακό βίντεο της 3ης Λευκής Νύχτας!

Ελλαδικό