Μια σειρά από σύντομα βίντεο που δημοσίευσε η Costa Navarino δείχνει ότι μπορεί άνετα να αποτελέσει έναν προορισμό για όλα τα γούστα, όλες τις ηλικίες και όλες τις απαιτήσεις.

Αθλητισμός και activities, οικογένειες με παιδιά και τοπική γαστρονομία παρουσιάζονται ως βασικοί άξονες προώθησης της Costa Navarino και αποδεικνύουν το αυτονόητο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να για να επισκεφτεί κανείς την Costa Navarino.

Δείτε τα εν λόγω βίντεο παρακάτω…

Αθλητισμός

Δεν χρειάζεται να είσαι «ταγμένος» άνθρωπος της περιπέτειας για να εκτιμήσεις τις δραστηριότητες που μπορεί κανείς να κάνει στην Costa Navarino. Είτε είσαι φίλος της θάλασσα, είτε του βουνού, σε αυτό το μοναδικό resort, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη τη Μεσόγειο, είναι σίγουρο ότι θα ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες σε ένα ανέγγιχτο ακόμα φυσικό περιβάλλον. Surf όπως το θέλεις – Καταδύσεις και θαλάσσιο σκι – Ορειβασία και αναρρίχηση και mountain bike – Γκολφ είναι κάποιες από τις εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις εκεί…

Γαστρονομία

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τις γαστρονομικές δημιουργίες της Costa Navarino. Στο μοναδικό αυτό resort, το μαγικό χέρι του Καραμολέγκου έχει δημιουργήσει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Στο εστιατόριο Barbouni, ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα των Κ-Studio, μπορείτε να νιώσετε ότι βρισκόμαστε μέσα μια εφεύρεση του Davinci, η οποία μετατρέπει τον αέρα και τα κύματα σε μουσική της φύσης. H πραγματικότητα βέβαια είναι ότι ο επισκέπτης της Costa Navarino, θα δυσκολευτεί να δοκιμάσει όλες τις γαστρονομικές προτάσεις του resort, καθώς θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 21 εστιατόρια και μπαρ, όπου πρωταγωνιστούν βραβευμένοι chef και τα τοπικά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης.

Παιδιά – οικογένεια

Water park, πισίνες, σιντριβάνια, νεροτσουλήθρες, windsurf, κανό ή SUP, μπάσκετ, πινγκ πονγκ και bowling στο κλειστό αθλητικό κέντρο, mountain bike και πολλά άλλα, αποτελούν σημείο αναφοράς για κάθε ημέρα στην Costa Navarino. Η διασκέδαση στο υδάτινο πάρκο δεν έχει όρια ηλικίας. To κρησφύγετο του Peter Pan, βρίσκεται στην Costa Navarino! Σε αυτόν το ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά μεταμορφώνονται σε Μεσσήνιους πειρατές, γίνονται μικροί αρχαιολόγοι, παρακολουθούν το ταξίδι της Καρέττα καρέττα, χαρίζοντας παράλληλα στους γονείς μερικές επιπλέον ώρες χαλάρωσης.

Elladiko