Αν και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα, τον κέρδισε η νυχτερινή διασκέδαση με την οποία ήρθε σε πρώτη επαφή κατά τη διάρκεια των παραπάνω σπουδών του. Όχι, δεν εννοούμε ότι ως φοιτητής που… σέβεται τον εαυτό του, διασκέδαζε σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά αλλά ότι ασχολήθηκε με αυτά σε άλλο επίπεδο. Επέστρεψε στην πόλη του, που δεν είναι άλλη από την Καλαμάτα, και η επιχειρηματική του ενασχόληση με τον κλάδο αυτόν συνεχίστηκε…

Μιλάμε για τον Βασίλη Καπακλή, ο οποίος μετά από δύο χρόνια συμμετοχής στη νυχτερινή ζωή της πόλης σε επαγγελματικό επίπεδο και διοργανώνοντας ένα πολύ δημοφιλές πάρτυ, το “Όνειρο 90s”, κατάφερε να είναι συνιδιοκτήτης  και  ”ονειροπόλος”  ενός εγχειρήματος που ακούει στο όνομα “ΗOTEL Club”.

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να κοιμάμαι..! Μόλις ξυπνήσω φροντίζω να πιω τον ”ελληνικό” μου καφέ συντροφιά με το ραδιόφωνο.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω συζητώντας με καλούς φίλους και συνεργάτες.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα το ότι εποχιακά σαν πόλη τα στέκια της αλλάζουν τη χειμερινή και την καλοκαιρινή σεζόν, συνεπώς δεν υπάρχει ρουτίνα στον τρόπο ζωής.

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα που δεν έχει αξιοποιηθεί, ένα τόσο γεωγραφικά σημαντικό λιμάνι, αφήνοντας την πόλη αρκετά πίσω στον τομέα της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας.

Αγαπημένος προορισμός είναι η ψαροταβέρνα “Γαϊτανάρος” στο λιμανάκι στις Κιτριές, μιας και δένομαι συναισθηματικά με τον χώρο αυτό από τα παιδικά μου χρόνια.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει  η πίεση που ασκείται στον μέσο Έλληνα πολίτη από τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα από την τηλεόραση, από την οποία έχει χαθεί η λέξη ελπίδα και αισιοδοξία κυρίως στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν… 

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω πως πρέπει να ρωτήσετε τους φίλους μου να σας πουν την αλήθεια.

Με κάνει να γελάω ο φίλος και συνεργάτης μου ο γνωστός σε αρκετούς ”Ντίνος” που με συνοδεύει σχεδόν πάντα στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας την υπομονή και το πείσμα.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να μην αισθάνομαι πως ”η ιστορία επαναλαμβάνεται”.

Τελευταία φορά έκλαψα… 

Επιτυχία θεωρώ το να εξελίσσεις τη ”ρουτίνα” της ζωής, σε πράγματα δημιουργικά για εσένα και το περιβάλλον σου.

Ευτυχία θεωρώ τη διατήρηση και μετάδοση ενός χαμόγελου στους συνανθρώπους σου, δημιουργώντας ένα υγιές καθεστώς το οποίο ”επεκτείνεται”.

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα…

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει είναι το πως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς από εκεί που ξεκίνησες, για να μην σε κυριέψει ποτέ το αίσθημα της απληστίας, μιας και το ανθρώπινο ον είναι συνηθισμένο σε αυτό.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο:  δημιουργική ”ανηφόρα”

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τη Δήμητρα Κουτράκη

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε τον Γιώργο Γιαννόπουλο

Ας γνωρίσουμε τον Νίκο Κουμουνδούρο

Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Ρεντζεπέρη

 

Ελλαδικό