…γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει, λένε. Μπορεί να μην μας πλακώσει το σπίτι μας αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να το κάνει ο ίδιος αφού εδώ που τα λέμε είναι και “…λίγο νευρικός τελευταία”, που η τροχαία εμφανίζεται συνεχώς μπροστά του. Τροχαία είπαμε; Να προσθέσουμε, λοιπόν, ότι η μεγάλη του αγάπη είναι οι μηχανές αλλά και η μουσική.

Νομίζει ότι ξέρει να παίζει κιθάρα και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ο μόνος από τη ομάδα μας που πιστεύει για τον εαυτό του κάτι τέτοιο. Ας πούμε, λοιπόν, και τα καλά του. Παίζει καλύτερα από τους άλλους δύο! (Να τα λέμε και αυτά) Εντάξει, δεν είναι μόνο αυτά. Μας φτιάχνει το κέφι με τα αστεία και τα πειράγματά του και αυτό δεν είναι μόνο άποψη δική μας αλλά και… δική του! Είναι πάντα μέσα στο χαμόγελο και δεν αφήνει τίποτα να τον επηρεάσει αρνητικά και να του στερήσει τον αισιόδοξο τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

Ο λόγος γίνεται για το… χαμογελαστό παιδί της ομάδας της IN.DEV.IN. και του “Kalamata IN”, Σταύρο Παναγιωτόπουλο, που ασχολείται με τον τομέα των πωλήσεων και όποτε… το θυμάται γράφει και κανένα άρθρο. Έχει σπουδάσει Χρηματοοικονομικά και έχει ως χόμπι το διάβασμα και τα ταξίδια.

Ας τον γνωρίσουμε όλοι μαζί παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι ό,τι κάνει κάθε άνθρωπος… πρωινό, καφές και τα σχετικά. Έψαχνα ώρα να γράψω κάτι πρωτότυπο αλλά δεν…

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στον δρόμο, μιλάμε για πολύ περπάτημα.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα τα πάντα, υπάρχει πιο όμορφη πόλη;

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα η τροχαία, με έχει βάλει στο μάτι τελευταία.

Αγαπημένος προορισμός είναι… αγαπημένος προορισμός δεν υπάρχει, καθετί μακρινό από την καθημερινότητα είναι και αγαπημένο.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει… ό, τι προβληματίζει όλο τον κόσμο, αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που έχει πλέον κάθε Έλληνας.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι μεγάλο πειραχτήρι, γκρινιάρης, ιδιότροπος και ξεροκέφαλος. Εντάξει, κατά βάθος πιστεύουν, επίσης, ότι είμαι άνθρωπος εμπιστοσύνης και πλακατζής.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω όλα τα παραπάνω, έχουν πέσει μέσα τα φιλαράκια.

Με κάνει να γελάω η παλιοπαρέα μου, που κρατάει από τα σχολικά χρόνια και η ανιψιά μου, η Ιωάννα.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας την ευγένεια, τη διακριτικότητα και την καλοπροαίρετη διάθεση.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι… μήπως κάποια στιγμή χάσω την αισιοδοξία μου. Θα έλεγα πάλι για την τροχαία, αλλά άσε μην το διαβάζει κανείς τους και πληρώνω κλήσεις πάλι αύριο.

Τελευταία φορά έκλαψα…πριν λίγο, από συγκίνηση για το ότι μπήκα στο “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”. Μουχαχαχα!

Επιτυχία θεωρώ… τη θέτηση και επίτευξη στόχων, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Ευτυχία θεωρώ μια βόλτα με τη μηχανή μου.

Η τελευταία φορά που είπα ψέματαδεν μου αρέσουν τα ψέματα, ούτε καν κατά συνθήκη.

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει… Όλα με μέτρο.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο:  Τη ζωή μου αυτήν την περίοδο τη χαρακτηρίζει ένα αίσθημα νοσταλγίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε τον Ανδρέα Καρασπήλιο

Ας γνωρίσουμε την Αναστασία Φωτάκη

Ας γνωρίσουμε τη Βασιλική Τσακάκου

Ελλαδικό