Μπορεί να ξεκίνησε το djing για πλακά σε κάποια σχολικά parties, η θετική αντίδραση του κόσμου, όμως, στις μουσικές του επιλογές, αλλά και η αγάπη του για τη μουσική εν γένει, τον οδήγησαν στο να γίνει επαγγελματίας dj και στη συνέχεια μουσικός παραγωγός.Έχει ξεχωρίσει στον χώρο του djing στην Καλαμάτα τα τελευταία χρόνια και έχει, επίσης, καταφέρει να είναι ένας από όσους έχουν γίνει αναγνωρίσιμοι και εκτός αυτής. Μάλιστα, με κάποια από τα κομμάτια του να έχουν βρεθεί σε υψηλές θέσεις των iTunes, IFPI και Βeatport charts.
Ο λόγος για τον μουσικό παραγωγό Παναγιώτη Σπηλιόπουλο, γνωστό στον χώρο της μουσικής ως Pete Cave, ο οποίος παράλληλα είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, συνιδιοκτήτης των bar-restaurants “Casagrande” και “Terrazza”.
Ας δούμε τι έχει ο ίδιος να μας πει παρακάτω…
Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… βάζω μουσική – συνήθως κάποιο soundtrack – για να μου δώσει το κίνητρο να σηκωθώ από το κρεβάτι.
Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω… φροντίζω να μοιράζω όσο μπορώ τον χρόνο μου, δουλειά, μουσική, γυμναστική, διασκέδαση.
Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα οι καθαρές παράλιες, η αρχιτεκτονική των νεοκλασικών κτηρίων, το όμορφο ιστορικό κέντρο, η μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα, θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για τις ομορφιές αυτής της πόλης!
Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα… το μόνο που με εκνευρίζει και μου φαίνεται ακατανόητο είναι ότι ο κόσμος μετά τις 20 Αυγούστου δεν ξαναπατάει στην παραλία.
Αγαπημένος προορισμός είναι η Λακωνική Μάνη.
Αυτό τον καιρό με προβληματίζει… ότι η οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια δείχνει να είναι κάτι μη αναστρέψιμο και ταυτόχρονα οι πολιτικοί μέχρι τώρα είναι αποδεδειγμένα ανίκανοι να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση.
Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι μεγάλο πειραχτήρι αλλά θέλω να πιστεύω ότι για να με αντέχουν, είμαι καλός και έμπιστος φίλος.
Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι είμαι ψύχραιμος, λεπτολόγος, δημιουργικός…
Με κάνει να γελάω… Αυτό το διάστημα γελάω πολύ με κάποιες σελίδες στο Facebook όπως η σελίδα ancient memes.
Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας… στους άνδρες την ευθύτητα, την ευγένεια και σίγουρα την ειλικρίνεια, η οποία είναι απαραίτητη σε κάθε διαπροσωπική σχέση. Στις γυναίκες μου αρέσει να είναι δυναμικές, οξυδερκείς και ταπεινές.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι μεγαλώνοντας να μετανιώσω για κάτι που δεν έκανα.
Τελευταία φορά έκλαψα αρκετά χρόνια πριν.
Επιτυχία θεωρώ να βγάζεις τα προς το ζειν μέσα από μια δουλειά που σου αρέσει και δεν τη βαριέσαι λεπτό.
Ευτυχία θεωρώ την υψηλή αυτοεκτίμηση, την αγάπη, την υγεία…
Η τελευταία φορά που είπα ψέματα… απεχθάνομαι το ψέμα αλλά σίγουρα κάποιο αθώο ψεματάκι θα έχω πει και εγώ!
Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει… Κάποιος, κάποτε μου είχε πει τη γνωστή φράση “η γνώση είναι δύναμη”.
Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Δημιουργική!
“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”
Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.
Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!
Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.
Δείτε επίσης:
Ας γνωρίσουμε τον Νίκο Ηλιόπουλο
Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Ρεντζεπέρη
Ας γνωρίσουμε τα αδέρφια Κομπογιαννίτη