Όπως και άλλοι μουσικοί της Καλαμάτας, έχει τελειώσει το Μουσικό Σχολείο. Όπως και άλλοι μουσικοί της Καλαμάτας, έχει ολοκληρώσει σπουδές στο ωδείο και στο δημοτικό ωδείο. Όπως λιγότεροι, όμως, μουσικοί στην Καλαμάτα, έχει συμμετάσχει σε διάφορες παραστάσεις, όπως το σχήμα ΣΥΝ1 -Μιχάλης Τούμπουρος.

Ποιος; Ο Παναγιώτης Μάλαμας, που από το 1995 τον απολαμβάνουμε σε διάφορα μαγαζιά της πόλης, ενώ είναι πολύ πιθανό να τον έχουμε πετύχει σε κάποια εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή στο παρελθόν. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να πιω καφέ γιατί αλλιώς δεν έχω επαφή με το περιβάλλον και μετά οργανώνω την ημέρα μου.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στις πρόβες και στη μουσική γενικά… Είχε πει κάποιος κάποτε ότι αν πληρωνόμασταν τις πρόβες θα ήμασταν οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο!

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα το ότι έχεις πολλά πράγματα να κάνεις, γιατί μπορείς να συνδυάσεις βουνό με θάλασσα, γιατί πιστεύω ότι ζούμε στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας.

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα... Τίποτα.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει το τι θα κάνω τον χειμώνα και τα επαγγελματικά μου.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι γουστέρα.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω… δύσκολη ερώτηση. Ότι προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα την ειλικρίνεια.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας πάλι την ειλικρίνεια.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι τα αεροπλάνα και το… σκοτάδι!

Επιτυχία θεωρώ όταν βάζεις κάποιους στόχους είτε μικρούς είτε μεγάλους και τους πετυχαίνεις.

Ευτυχία θεωρώ όταν έχεις πετύχει τους στόχους σου και το απολαμβάνεις.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: διακοπές.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Αναστασία Μάντζαρη

Ας γνωρίσουμε την Μαρία Τσώνη

Ας γνωρίσουμε την Άστρη Μαυρέα

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τον Νίκο Κουρή

Ελλαδικό