Η στήλη μας αυτή τη φορά φιλοξενεί ένα άτομο… κάπως διαφορετικό από τα άλλα! Ένα πρόσωπο που δεν θα περιμέναμε ποτέ να δούμε σε κάποιο μέσο ενημέρωσης. Δηλώνει αγρότης, μπάρμαν, χορευτής και εργένης… Δεν είμαστε σίγουροι ότι ισχύουν όλα αυτά!

Μιλάμε για τον Νίκο Κουμουνδούρο. Τον πετυχαίνουμε συνέχεια νύχτα είτε μέσα είτε… έξω από τη μπάρα, την ημέρα, άλλωστε βρίσκεται στα κτήματα! Τον πετυχαίνουμε εκείνες τις μικρές ώρες που εν μέσω καπνού και αλκοόλ θες να πεις μια κουβέντα με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις, με έναν άνθρωπο αληθινό, με έναν “κανονικό” άνθρωπο. Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν συνεισφέρει με κανέναν τρόπο στην κοινωνία παρά μόνο για την πάρτη του και τους φίλους του… Δεν είμαστε σίγουροι ότι ισχύει και αυτό!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχει και την καλύτερη σχέση με το ίντερνετ (αμφιβάλλουμε αν θα δει ποτέ αυτό το αφιέρωμα), δεν έχει facebook, προσφάτως όμως ανακάλυψε ότι βίσκεται στο… instagram!

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… συνήθως ένα καλό χέ@@μο.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω… στη δουλειά.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα ο χαλαρός ρυθμός της.

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα… όχι κάτι ιδιάιτερα. 

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει… τίποτα συγκεκριμένο.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν… ρώτα τους φίλους μου!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω τα καλύτερα, έτσι ήθελα να γίνω από μικρός. Αν εξαιρέσεις το πάχος, όλα τα άλλα τα έχω πετύχει!

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα την καλοσύνη.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας την καλοσύνη και το μεγάλο στήθος!

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι  μην πάθουν κάτι οι δικοί μου άνθρωποι.

Επιτυχία θεωρώ να είμαι ευτυχισμένος.

Ευτυχία θεωρώ να είμαι επιτυχημένος.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Ηρεμία.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Άστρη Μαυρέα

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Ρεντζεπέρη

Ελλαδικό