Μας κάνει personal training, είτε είμαστε αθλητές είτε απλά επιθυμούμε τη βελτίωση της απόδοσής μας. Είναι μόλις 29 ετών και μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη γυμναστική ακαδημία δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να δραστηριοποιηθεί στην Καλαμάτα με αυτό που του αρέσει, τη γυμναστική!

Μιλάμε για τον Ιωάννη Παπανικολό, personal trainer στο Reaction Gym στην Καλαμάτα. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω:

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… το πρωινό ξύπνημα είναι βασανιστικό μέχρι να σηκωθώ από το κρεβάτι (ποτέ δεν συμφιλιώθηκα με την ιδέα του) έπειτα η καθημερινή μου συνήθεια είναι να πίνω ένα ποτήρι νερό με λίγο στημένο λεμόνι και να βγάλω το σκύλο μου μια βόλτα.

Τον περισσότερό μου χρόνο τον ξοδεύω σε αυτό που αγαπάω φυσικά ! Σχεδόν όλη μου η μέρα είναι αφιερωμένη στα άτομα που με επιλέγουν να τους κανω «θύματα» ( έτσι συνηθίζω να αποκαλώ τους μαθητές μου) της προσωπικής προπόνησης.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα το ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Δεν την αλλάζω με τίποτα .

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα το μοναδικό πράγμα που με εκνευρίζει είναι το ασταμάτητο γάβγισμα του σκύλου μου όταν εγώ έχω πέσει για ύπνο ( όπως αυτή την στιγμή που γράφω ) τίποτα άλλο !

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει ότι πλέον δεν υπάρχει τίποτα σταθερό στις ανθρώπινες καταστάσεις.

Οι φίλοι μου για μένα πιστεύουν ότι μέχρι και στον γάμο μου θα έχω ραντεβού για personal.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι δίνεται ολοκληρωτικά σε ότι κάνει .

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα ενός άνδρα την ειλικρίνεια.

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα μιας γυναίκας την πίστη στον εαυτό της .

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι έχει σχέση με την υγεία. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, χωρίς την υγεία μας κυριολεκτικά δεν έχουμε τίποτα.

Επιτυχία θεωρώ να προσπαθείς για αυτό που πιστεύεις χωρίς να χάνεις την ελπίδα .

Ευτυχία θεωρώ… η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας!

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: είμαι ευγνώμων για αυτά που έχω αυτή την στιγμή.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

Ας γνωρίσουμε την Άστρη Μαυρέα

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Ρεντζεπέρη

Ελλαδικό