Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον άνθρωπο, αφού είναι από τα πρόσωπα που δεν νομίζουμε ότι χρήζουν ιδιαιτέρων συστάσεων. Παρ΄όλα αυτά, θα κάνουμε μια προσπάθεια…

Διακρίνεται στο ένα τουρνουά μετά το άλλο ανά την Ευρώπη. Πρόσφατα διέσχισε την κλασική διαδρομή των 42 χλμ. του Μαραθωνίου σε 4 ώρες και 49 λεπτά. Έχει ανακηρυχθεί ως ο 6ος καλύτερος αθλητής με αναπηρία. Εκτός αυτών, δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για την πόλη του και να δίνει έμπνευση σε όλους μας, αφού κατά το 2015 συμμετείχε ως συντονιστής στις ομάδες εργασίας του “KALAMATA:21″. Έχει μιλήσει στο 3ο Σχολείο Τουρισμού, ενώ τον είδαμε να μιλάει και σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star Channel!

Ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Λαζαρίδη, πρωταθλητή στο τέννις με αμαξίδιο, με διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2008.  Ένας άνθρωπος που προσπαθεί να ξεπερνά τις δυσκολίες και τους… περιορισμούς θέτοντας συνεχώς νέους στόχους.

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να ανοίγω το κομπιούτερ και να ενημερώνομαι, τρώγοντας ένα υγιεινό και γεμάτο ενέργεια πρωινό.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στο άθλημά μου, το τέννις και βάζοντας νέους στόχους.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η φυσική ομορφιά της, βουνό και θάλασσα, σαν πίνακας ζωγραφικής.

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα η αδιαφορία και η χαλαρότητα με την οποία κλείνουν τις ράμπες στα πεζοδρόμια, παρκάρουν παράνομα και δυστυχώς υπάρχει “ανοχή” σε όλα αυτά.

Αγαπημένος προορισμός είναι η Θεσσαλονίκη, ποιός άλλος;

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει… μετά από τόσα χρόνια δύσκολα, οικονομικά και κοινωνικά, που ο κόσμος συνεχίζει να πείθεται εύκολα και η κρίση του να επηρεάζεται με το παραμικρό.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι δεν το βάζω “κάτω”.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι προσπαθεί και δεν εγκαταλείπει.

Με κάνει να γελάω η καλή παρέα και οι φίλοι μου.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας… Ο Άνδρας πρέπει να φοράει “παντελόνια” και η γυναίκα να είναι ειλικρινής.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι που ο χρόνος περνάει με κεκτημένη ταχύτητα.

Τελευταία φορά έκλαψα όταν “έφυγε” από την ζωή η γιαγιούλα μου, η Αννούλα μου.

Επιτυχία θεωρώ την προσπάθεια.

Ευτυχία θεωρώ να σε αγαπούν και να σου το λένε.

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα… Δεν έχω γίνει πολιτικός ακόμα!

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει… να είμαι αληθινός.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Φτάσε όπου δεν μπορείς..!

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε την Έβελυν Καμβυσίδη

Ας γνωρίσουμε τον Έκτορα Τσατσούλη

Ας γνωρίσουμε τον Ανδρέα Ζαγάκο

Ελλαδικό