Από το 2007 τον ακούμε στο ραδιόφωνο να παρουσιάζει εκπομπές ποικίλης ύλης σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Καλαμάτας. Η μουσική, άλλωστε, είναι η μεγάλη του αγάπη, μια αγάπη που κρατάει χρόνια, από όταν ήταν παιδί μέχρι και σήμερα! Τον βλέπουμε, επίσης, να παίζει μουσική σε γνωστά μαγαζιά αλλά και σε διάφορα events της πόλης μας. Θα τον “δούμε” ακόμη και σπίτι του να παίζει μουσική για… πάρτη του!

Μιλάμε για τον Γιώργο Κρυπάρο, ραδιοφωνικό παραγωγό στον σταθμό City FM 103,8, όπου τα τελευταία 3 χρόνια τον ακούμε καθημερινά 18:00 – 21:00 σε μια ψυχαγωγική εκπομπή με… πολλή μουσική! Παράλληλα, στον Όμιλο που βρίσκεται έχει τη γενική αρχισυνταξία της διαδικτυακής τηλεόρασης Messiniawebtv.gr. Επίσης, επιμελείται και συμπαρουσιάζει με τον Κυριάκο Γελάση τη σατυρική ψυχαγωγική εκπομπή “CIKA”! Τέλος, τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε να παρουσιάζει διάφορα events στην πόλη μας!

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να πιάνω τάμπλετ και να βλέπω Messiniawebtv.gr που εκείνη την ώρα έχει αναμετάδοση City… τσεκάρω αν είναι όλα εντάξει και χαζεύω φεις μπουκ από το κινητό…

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στη δουλειά μου, City 103,8 / Messiniawebtv.gr.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα ο “τρόπος να ζεις…”. Και αντικειμενικά, είναι πολύ ωραία πόλη η Καλαμάτα!

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα η οδήγηση των Καλαματιανών, αλήθεια, σηκώνω τα χέρια ψηλά!!! Επίσης, με εκνευρίζει η νοοτροπία που έχουμε αν και έχουμε φτάσει το 2016, του κουτσομπολιού και το να “ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα…” Μακάρι κάποτε να μάθουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Μακάρι…

Αγαπημένος προορισμός είναι η Σαντορίνη…

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει το μέλλον της χώρας και είναι η πρώτη φορά που έχω αρχίσει και ανησυχώ πραγματικά. Τα πράγματα είναι σοβαρά.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι πάντα ζαμαν φου, χαλαρός άλλα δεν είναι έτσι, είμαι από τους πιο αγχώδεις ανθρώπους που υπάρχουν στον κόσμο… Απλώς, δεν το δείχνω, τα κρατάω όλα μέσα μου, κάνω μπαμ κάποια στιγμή και εκεί γίνεται χαμός… ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω πως πρέπει να διορθώσω και άλλο τα ελαττώματά μου… Γενικά, όμως, είμαι καλός άνθρωπος, δεν νιώθω κακία μέσα μου…

Με κάνει να γελάω κάτι πραγματικά αστείο, να έχει πλάκα και χαβαλέ σύμφωνα με το δικό μου χιούμορ. Γενικά να έχει και λίγο καφρίλα, να μην είναι κυριλέ… ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας… στον άνδρα να είναι “άνδρας”, να μην έχει κόμπλεξ βασικό… να μην φέρεται σαν γυναικούλα! Και στην γυναίκα να είναι δοτική…

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ο θάνατος…

Τελευταία φορά έκλαψα για μια φίλη που έφυγε από τη ζωή.

Επιτυχία θεωρώ όταν οι άλλοι θα πουν για σένα ότι πέτυχες…

Ευτυχία θεωρώ… όποιος είναι ευτυχισμένος με ό,τι και να είναι αυτό, για μένα έχει πετύχει… ευτυχία για μένα είναι να έχω ανθρώπους να με αγαπούν!

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα… ψέματα λέω, αλλά μικρά, πχ σήμερα το πρωί στη μάνα μου της είπα ότι πήρα ζακέτα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει… να εκτιμάω αυτά που έχω και πραγματικά το κάνω καθημερινά. Νιώθω γεμάτος δεν θέλω κάτι άλλο, ό,τι θέλω το έχω…

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Αγάπη μόνο ρε!!!

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε την Αναστασία Μάντζαρη

Ας γνωρίσουμε την Άστρη Μαυρέα

Ας γνωρίσουμε τη Φωτεινή Ψυχίδου

Ελλαδικό