Παρότι κατάγεται από το Αίγιο, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και δούλεψε στην Αθήνα, κατέληξε τελικά στην Καλαμάτα! Παρότι σπούδασε στο τμήμα Χημικών Μηχανικών και εργάσθηκε σε βιομηχανία τροφίμων, κατέληξε τελικά στη φωτογραφία!

Μιλάμε για τον Αντώνη Πανίτσα, ο οποίος ερχόμενος στην πόλη μας σαν… ερωτικός μετανάστης, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μεγάλο του πάθος, τη φωτογραφία και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα τελικά! Η φρέσκια ματιά και ο επαγγελματισμός του τον έχουν καθιερώσει πλέον στην Καλαμάτα και αν κρίνουμε από όσα μας λέει παρακάτω, δεν έχει μετανοιώσει καθόλου που κατέληξε στην πόλη μας… αντιθέτως!

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί: Καφέ!

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω σε ό,τι έχει να κάνει με την φωτογραφία.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα… Είναι τόσα πολλά… η ποιότητα ζωής που μπορείς να έχεις εκμεταλλευόμενος όλα αυτά που έχει να σου προσφέρει η πόλη.

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα όταν οι πολίτες κάνουν πράγματα που χαλάνε την εικόνα της πόλης και όταν συναντώ ανθρώπους που δεν βλέπουν την ομορφιά της.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει το γεγονός ότι χρειάζομαι  περισσότερο προσωπικό χρόνο  και δεν τον έχω… αλλά θα τον βρω σίγουρα κάποια στιγμή!

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι χαίρομαι που υπάρχουν στην ζωή μου.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι είμαι καλλίτερα από εχθές και χειρότερα από αύριο.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα: Αυτό που ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου, ασχέτως με το φύλο, είναι η  ειλικρίνεια.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας… το παραπάνω!

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να μην συμβεί κάτι στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου.

Επιτυχία θεωρώ να βλέπω τα πρόσωπα των ζευγαριών να λάμπουν όταν βλέπουν τις φωτογραφίες τους.

Ευτυχία θεωρώ τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Επιτυχημένα ευτυχισμένος!

 

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

 

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Ρεντζεπέρη

Ελλαδικό