Ό,τι και να πούμε για αυτήν την κοπέλα θα είναι λίγο, αφού οι δραστηριότητές της δεν έχουν τέλος… Θα τη δούμε να μας εξυπηρετεί στα ΚΕΠ, στην ομοσπονδία των οποίων είναι και αντιπρόεδρος. Θα τη δούμε ως ενεργό μέλος σε συνδικαλιστικές οργανώσεις και δράσεις. Θα τη “δούμε” να σπουδάζει Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Θα τη δούμε, ακόμη, να μας κάνει… μαθήματα χορού!

Μιλάμε για την Τόνια Ηλιοπούλου, η οποία κατά τα τελευταία 7 χρόνια διδάσκει εμπειρικά παραδοσιακούς χορούς και προσπαθεί να μυήσει όλο και περισσότερο κόσμο σε αυτούς. Η αγάπη της ή μάλλον ο έρωτάς της για την παράδοση και ειδικά για τους χορούς της και, φυσικά, η λατρεία της για τα παιδιά, την ώθησαν να ασχοληθεί ενεργά με τον “παραδοσιακό κόσμο”. Η ίδια, άλλωστε, δηλώνει πως όταν μπεις στον κόσμο αυτόν μαγεύεσαι και δεν μπορεί παρά να γίνει… τρόπος ζωής!

Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να πιώ ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ!

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω κάνοντας χορό!

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η επιλογή βουνό ή θάλασσα μέσα μόλις σε 5′!

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα όταν πλημμυρίζει με κόσμο και δεν βρίσκεις να παρκάρεις!

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει η γνησιότητα στη συμπεριφορά των ανθρώπων.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι παραπονιάρα (όχι άδικα).

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι επιδέχομαι “διορθώσεις”

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα να είναι άνδρας με ό, τι αυτό συνεπάγεται!

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας την ειλικρίνεια και τον αυτοσεβασμό της!

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι η διατάραξη της υγείας των ανθρώπων, οργανική και ψυχική και πόσο μάλλον των δικών μου και της δικής μου.

Επιτυχία θεωρώ το φοβερό αυτό συναίσθημα που σε διακατέχει όταν παρακολουθείς το αποτέλεσμα σε ό, τι έχεις κοπιάσει και αγαπάς πολύ!

Ευτυχία θεωρώ τον κάθε κόκκο αγάπης που προσφέρεις και εισπράττεις!

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Αναπροσδιορισμός.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τον Ανδρέα Καρασπήλιο

Ας γνωρίσουμε τον Βασίλη Παπαευσταθίου

Ας γνωρίσουμε τον Δήμο Μπουσούνη

Ας γνωρίσουμε τον Αριστομένη Σκούλικα

Ας γνωρίσουμε την Ηρώ Κωνσταντοπούλου

Ελλαδικό