Αν και σπούδασε τουριστικά, όπως επίσης και marketing, έγινε τελικά γνωστή για αυτό που ξεχώριζαν όλοι σε αυτήν από την εφηβεία της κιόλας… τη φωνή της! Την έχουμε δει να τραγουδάει σε όλους σχεδόν τους μουσικούς χώρους της πόλης και να συνεργάζεται με τους περισσότερους από τους μουσικούς της. Καλαμάτα είπαμε; Όχι μόνο, καθώς έχει τραγουδήσει σε πλήθος χώρων ανά την Ελλάδα, ξεχωρίζοντας από αυτούς το θρυλικό ρεμπετάδικο “Κιβωτός” στην Αθήνα πριν κάποια χρόνια.

Μιλάμε για την Ηρώ Κωνσταντοπούλου, τραγουδίστρια όπως καταλάβατε στο επάγγελμα, την οποία μπορείτε να ακούσετε αυτό το διάστημα (όπως και τα τελευταία πολλά χρόνια) στο Yachting στην Μαρίνα της πόλης. Και τι θα ακούσετε από την Ηρώ; Επιλεγμένα αγαπημένα τραγούδια από την έντεχνη, λαϊκή και ρεμπέτικη σκηνή. Τέλος, εκτός της μουσικής την έχει κερδίσει και το θέατρο, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις στην περιοχή, ξεχωρίζοντας από αυτές την μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Κυρ Κάβουρας” του Συλλόγου Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” και το δράμα φαντασίας “Ο Καθρέφτης του Φεγγαρόφωτος” από την θεατρική ομάδα “‘Οψις”.

Ας την γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… αν δεν γυρίσω πλευρό με σκοπό να συνεχίσω τον ύπνο μου, ανοίγω πατζούρια φτιάχνω καφέ και βγάζω τον Λέτσο βόλτα!

Τον περισσότερό μου χρόνο τον ξοδεύω δουλεύοντας και ταξιδεύοντας. Δυο πράγματα άμεσα συνδεδεμένα μεταξύ τους που με γεμίζουν ενέργεια!

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα… Η Καλαμάτα… Είναι μια πόλη γεμάτη εικόνες, χρώματα και αρώματα.

Μ ’εκνευρίζει στην Καλαμάτα… Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία σε ό,τι με εκνευρίζει. Κοιτάζω να είμαι εντάξει πρώτα με τον εαυτό μου για να είμαι καλά και με τους άλλους.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει το πως θα πραγματοποιήσω τα όνειρα και τους στόχους μου πάνω σε αυτό το “μαύρο φόντο”.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι υπερβολικά αυθόρμητη, αναβλητική και τεμπέλα αλλά καλυτέρα να ρωτήσεις τους ίδιους θα έχουν και άλλα να σου πουν!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω… θα πρόσθετα μια πινελιά ευαισθησίας στα παραπάνω.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα το σωστό χιούμορ και το καλλιεργημένο πνεύμα.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας η εξυπνάδα.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος ο θάνατος.

Επιτυχία θεωρώ την προσωπική εξέλιξη. Ένα βήμα τη φορά αρκεί.

Ευτυχία θεωρώ την ανιδιοτελή αγάπη. Το να έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε νοιάζονται και σε εκτιμούν μέσα από όποιους μπορείς να εξελιχτείς.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Η φωτογραφία είναι του Ανδρέα Καρασπήλιου

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Μάλαμα

Ας γνωρίσουμε τη Μαρία Κρασοπούλου

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τη Μιμίκα Τάσση

Ας γνωρίσουμε τον Νικόλα Παλαιολόγο

Ελλαδικό