Θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερό και πως θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε εμείς όταν η ίδια το νιώθει και μάλιστα όταν η ζωή της με βάση είτε τις μέχρι τώρα επιλογές της είτε λόγω τύχης, της έχουν δώσει ό,τι χρειάζεται για να εκμεταλλεύεται κάθε της στιγμή. Από μικρή αγαπούσε τον αθλητισμό, έτσι, λοιπόν, σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη και δεν σταμάτησε να ασχολείται με αυτόν μέχρι και σήμερα. Η γυμναστική, οι φίλοι και τα ταξίδια, άλλωστε, είναι τρία πράγματα που δεν μπορεί να αποχωριστεί με τίποτα.

Μιλάμε για τη γυμνάστρια Βασιλική Τσακάκου, που πλέον τη συναντάμε στο πόστο της προπονήτριας στην προαγωνιστική ομάδα του Άργη Καλαμάτας. Από τα 10 της χρόνια άρχισε να ασχολείται με το κολύμβηση μέχρι και την ηλικία των 22. Έχει υπάρξει Πανελληνιονίκης όπως και μέλος της προεθνικής ομάδος τεχνικής κολύμβησης.

Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να πίνω καφέ στο μπαλκόνι μου.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στη γυμναστική μιας και είναι τρόπος ζωής για μένα καθώς και στους φίλους μου που είναι το Α και το Ω στη ζωή μου.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα που όλα βρίσκονται τόσο κοντά και έτσι μετακινείσαι πολύ εύκολα με το ποδήλατο.

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα η κακία, η διπροσωπία και η ζήλια του κόσμου.

Αγαπημένος προορισμός είναι η πόλη του έρωτα, η πόλη που σπούδασα, η Θεσσαλονίκη!

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει η επικαιρότητα στην Ελλάδα καθώς και το μέλλον αυτής.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι πολύ δυναμική με τρέλα και αυθορμητισμό για τη ζωή αλλά και πολύ ισχυρογνώμων.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ακριβώς ότι και οι φίλοι μου με μια δόση κρυμμένης ευαισθησίας.

Με κάνει να γελάω οι χαζομάρες που κάνουν οι φίλοι.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας… Στον χαρακτήρα ενός άνδρα ξεχωρίζω εκτός από τα μάτια που λένε πολλά για μένα, το θάρρος του και τη ντομπροσύνη του, πράγμα που έχω να δω καιρό ενώ σε μια γυναίκα ξεχωρίζω τον τρόπο που μπορεί να κατακτήσει ό,τι βάλει στο μυαλό της.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να μην έχω κάποια στιγμή τη δυνατότητα να κάνω όλα αυτά που κάνω και όλα αυτά που έχω ονειρευτεί να κάνω.

Τελευταία φορά έκλαψα για μια υπέροχη φίλη μου.

Επιτυχία θεωρώ να θέτεις νέους στόχους και να τους κατακτάς.

Ευτυχία θεωρώ να έχω γύρω μου τους ανθρώπους που αγαπώ.

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα ήταν στον κολλητό μου ότι φτάνω ενώ είχα μια ώρα μπροστά μου.

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει είναι ότι αν θες να προχωρήσεις μπροστά να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και μόνο και ποτέ μην περιμένεις τίποτα από κανέναν.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: διαρκής λιακάδα τότε, θα μετατρεπόταν σε έρημο οπότε…

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Γεωργουλάκο

Ας γνωρίσουμε την Αναστασία Φωτάκη

Ας γνωρίσουμε τη Χριστίνα Μασλάρσκα

Ας γνωρίσουμε τη Ντιάνα Πανταζάτου

Ας γνωρίσουμε τον Ιωάννη Παπανικολό

Ας γνωρίσουμε τη Μαρία και τον Θάνο

Ελλαδικό