Δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, αφού λόγω της μεγάλης της αγάπης για τα παιδιά, ήθελε να γίνει δασκάλα. Δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, μπαίνοντας, όμως, στον χώρο αυτό, κατάλαβε ότι ήταν κάτι που της ταίριαζε και την αντιπροσώπευε…

Ο λόγος γίνεται για τη Βασιλική Μπελογιάννη. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο πανεπιστήμιο και βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών της. Παρότι μένει στην Αθήνα, τα καλοκαίρια, τις γιορτές και όποτε γενικά βρίσκει χρόνο, επισκέπτεται την Καλαμάτα, όχι μόνο για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και για να εργαστεί στο κανάλι της οικογένειάς της, το Best-tv, κάνοντας ρεπορτάζ και λέγοντας τα μεσημεριανά δελτία. Είναι γεγονός ότι ασχολείται με τη δημοσιογραφία από τα 17 της και στόχος της είναι να καταξιωθεί στον χώρο του πολιτικού ρεπορτάζ.

Ας την γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί τρώω ένα δυνατό πρωινό και φτιάχνω πλάνο με τις δουλειές που έχω να κάνω. 

Τον περισσότερό μου χρόνο τον ξοδεύω με τους φίλους μου και με τη γυμναστική μου.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα  ότι είναι μια πόλη που γρήγορα εξελίχθηκε και έγινε πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες. 

Μ’εκνευρίζει στην Καλαμάτα το ότι οι άνθρωποι είναι ακόμα οπισθοδρομικοί και ασχολούνται περισσότερο με τις ζωές των άλλων παρά με τη δική τους. 

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει  τι θα γίνει με την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά τα πολιτικά και το μέλλον της χώρας. 

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι… είμαι πολύ τρελή και έχω πολύ χιούμορ. 

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι… αυτά που λένε οι φίλοι μου ισχύουν. Η ζωή θέλει τρέλα και χιούμορ για να αντεπεξέλθεις. 

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα ενός άνδρα την ειλικρίνεια. 

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα μιας γυναίκας…το να εμπνέει εμπιστοσύνη. 

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι τι μέλλον θα έχω εγώ και όλοι στη γενιά μου σε λίγα χρόνια. 

Επιτυχία θεωρώ να πραγματοποιούνται τα όνειρά σου ύστερα από κόπο και προσπάθεια. 

Ευτυχία θεωρώ να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε αγαπάνε για αυτό που είσαι και χαίρονται με τη χαρά σου. 

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: πολύ ωραίαααα!

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Άστρη Μαυρέα

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Ρεντζεπέρη

Ας γνωρίσουμε τη Γιούλα Σαρδέλη

Ελλαδικό