Ας γνωρίσουμε και μία Καλαματιανή που… ιππεύει! Με σπουδές στις νέες τεχνολογίες στο Πανεπιστήμιο Πατρών κατέληξε να ζει και να εγάζεται στην Αθήνα. Προφανώς λατρεύει τα άλογα όπως επίσης, προφανώς, μισεί οτιδήποτε μοιάζει με…ρουτίνα! Είναι η hackerου της παρέας και η πρώτη μάλλον που φωνάζουν όταν θέλουν να σπάσουν κάποιον κωδικό!

Μιλάμε για την Ντιάνα Πανταζάτου, αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας με πολλές συμμετοχές σε αγώνες και επιτυχίες. Η Ντιάνα μας καλεί να μπούμε στον κόσμο της ιππασίας, να ζήσουμε σε ένα κόσμο… χωρίς σύνορα… περιορισμούς… και μιζέρια!

Ας την γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω:

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να ανοίγω το ραδιόφωνο στον αγαπημένο μου σταθμό…για να ξεκινήσει σωστά η μέρα…χορεύοντας!

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στο γραφείο…μιας και τα αγαθά κόποις κτώνται.. και στον ιππικό όμιλο γιατί μόνο έτσι μπορεί να πάει καλά η μέρα!

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα το πλήθος επιλογών που έχεις…χωρίς να είσαι στην Αθήνα! Θες θάλασσα..? Η τεράστια παραλία σε περιμένει να την περπατήσεις..ή απλά να κάτσεις σε κάποιο από τα τέλεια μαγαζάκια και να την κοιτάς.. Θες βουνό? Η Βέργα και ο Ταϋγετος είναι εκεί … για να δεις τα πράγματα αφ’υψηλού!

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα η νοοτροπία μερικών…στενόμυαλων καλαματιανών.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει  ο τομέας της εργασίας και το κατά πόσο σταθερός μπορεί να είναι… και οι ανθρώπινες σχέσεις..που πάνε από το κακό στο χειρότερο στη ζουγκλα αυτή που ζούμε..! Αλλά εντάξει..εδώ είμαστε για τα δύσκολααα!

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι…όπου φυσάει ο άνεμος αλλά… γι’αυτό μ’αγαπάνε!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω  ότι αν και λίιιιιιγο πεισματάρα, προσαρμόζομαι εύκολα και παντού!

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα την αίσθηση και το είδος του χιούμορ του.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας τον δυναμισμό που εκπέμπει σε οποιοδήποτε χώρο βρεθεί.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι  μα τι άλλο…η μοναξιά!

Επιτυχία θεωρώ  να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου τόσο…που τίποτα και κανείς να μην μπορεί να σε…ρήξει!

Ευτυχία θεωρώ να έχεις γύρω σου ανθρώπους που να σε κάνουν πάντα να χαμογελάς..ακόμα και στα δύσκολα!

Ξεκίνησα ιππασία γιατί η επαφή και το να είσαι «ομάδα» με ένα άλογο είναι μοναδικό… και γιατί το συναίσθημα της ελευθερίας που νιώθεις εκεί πάνω..δεν το βρίσκεις πουθενά!

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο:

«Ό,τι δε σε σκοτώνει…σε κάνει πιο δυνατό!!!!»

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τον Γιώργο Γιαννόπουλο

Ας γνωρίσουμε τον Νίκο Κουμουνδούρο

Ας γνωρίσουμε τη Μαρία Κρασοπούλου

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τη Χριστίνα Μασλάρσκα

Ελλαδικό