Αν και τελείωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, η αγάπη της για την Καλαμάτα αλλά και οι επιχειρήσεις της οικογένειάς της, την οδήγησαν πίσω στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε… Από τότε ζει εδώ και παρόλο που βρίσκεται συνέχεια στο τρέξιμο, πάντα προσπαθεί να βρει ελεύθερο χρόνο για να κάνει αυτό που τη γεμίζει περισσότερο, να ταξιδεύει δηλαδή! Τα ταξίδια, άλλωστε, είναι η πηγή της ενέργειάς της. Όταν δεν τα καταφέρνει… μένει στην Καλαμάτα και ταξιδεύει με άλλον τρόπο, μέσα από το διάβασμα και τα βιβλία.

Μιλάμε για τη Νέλλη Καούνη, η οποία έχει αναλάβει τη διοίκηση των επιχειρήσεων της οικογένειάς της, τα καταστήματα Καούνης και Tube9, που σχετίζονται με την ανδρική ένδυση και υπόδηση. Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να ανοίξω το ραδιόφωνο στην αγαπημένη μου εκπομπή.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στη δουλειά μου και σε ταξίδια.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η παραλία της και το ιστορικό κέντρο.

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα….δεν με εκνευρίζει τίποτα στην πόλη μου, αντιθέτως, μια βόλτα στην παραλία με βοηθά να χαλαρώνω.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει η κρίση αξιών των ανθρώπων. Η οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε έβγαλε στην επιφάνεια καιροσκοπικές συμπεριφορές, εγωιστικές αποφάσεις και απομόνωση.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν…μμμμ…καλυτέρα να τους ρωτήσετε εσείς για μένα γιατί εγώ δεν το έχω κάνει…ευκαιρία να μάθω!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω πως ό, τι και να κάνω, πάντα μπορώ και καλύτερα.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα την ειλικρίνεια και την ευθύτητα.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας την αξιοπρέπεια και το ήθος.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι πως μπορεί κάποια στιγμή να μην μπορώ να βάζω τα “θέλω” πάνω από τα “πρέπει”.

Επιτυχία θεωρώ να μπορείς να κατακτάς του στόχους σου.

Ευτυχία θεωρώ τις μικρές, όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Αυτές που μένουν ανεξίτηλα γραμμένες στην καρδιά και το μυαλό.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο:  Στο τρέξιμο!

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τον Danny Kargas

Ας γνωρίσουμε την Εμμανουέλα Ψαρούλη

Ας γνωρίσουμε την Έβελυν Καμβυσίδη

Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Ρεντζεπέρη 

Ας γνωρίσουμε τον Τζίμη Μελιγκάκο

Ελλαδικό