Έχοντας “τελειώσει” πολιτικές επιστήμες και δημοσιογραφία επέστρεψε πριν 3 χρόνια στην πόλη της, την Καλαμάτα, με βασικό στόχο να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις της οικογένειάς της, την Agrovim και το Esperia. Τελικά, την κέρδισε η δημοσιογραφία και μάλιστα η… τηλεόραση!

Ο λόγος γίνεται για τη Μαριλένα Γυφτέα, γνωστή σε όλους μας από την παρουσία της στον τηλεοπτικό σταθμό «Μεσόγειος», η οποία παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ας την γνωρίσομε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… καφές και οργάνωση των υποχρεώσεων της ημέρας.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στη δουλειά και στις προπονήσεις μου στο beach volley.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα ο καιρός της και η ατελείωτη παραλία της.

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα το κουτσομπολιό που «ανθεί»… μα πόσα πια πράγματα μπορεί να ξέρει ένας «τρίτος» που δεν τα ξέρεις ούτε εσυ ο ίδιος για τον εαυτό σου;

Αυτό τον καιρό με προβληματίζουν οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Ο καθένας από εμάς είναι ένα κομμάτι αυτού του παγκόσμιου «παζλ» που δυστυχώς, το μέλλον του φαντάζει δυσοίωνο.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν… για να είναι φίλοι μου μαλλον τα καλύτερα!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω… μεγάλη κουβέντα… θέλω όμως να πιστεύω πως εξελίσσομαι μέρα με την ημέρα.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα την ειλικρίνεια, το πείσμα αλλά και το χιούμορ.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας την ηρεμία και το σθένος στην αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι η απώλεια αγαπημένων προσώπων.

Επιτυχία θεωρώ να παραδίνεις περισσότερα από όσα υπόσχεσαι και να αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις, ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν είναι με το μέρος σου.

Ευτυχία θεωρώ να απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της καθημερινότητας. Εξάλλου ευτυχισμένη ζωή δεν υπάρχει… μόνο ευτυχισμένες ημέρες.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: “under construction”

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Ελλαδικό