Τώρα τι να πρωτοπούμε γι’ αυτό το κορίτσι; Δεν νομίζουμε ότι είναι από τους ανθρώπους που χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Παρ’ όλα αυτά, θα κάνουμε μια προσπάθεια… Είναι από τις φορές που η παρουσίαση ενός προσώπου μάς δυσκολεύει, ή μάλλον τα λόγια περισσεύουν. Μια εικόνα χίλιες λέξεις, δεν λένε; Ένα λεπτό μαζί της αρκεί για να καταλάβεις ότι πρόκειται για ένα άτομο γεμάτο θετική ενέργεια, στόχους και όνειρα, ένα κορίτσι που έχει από πολύ νωρίς καταλάβει ότι η ζωή θέλει ζωντάνια, τρέλα και άφθονο γέλιο.

Ο λόγος γίνεται για την… Τιτιβίγκω κατά κόσμον Φωτεινή Ψυχίδου, δημοσιογράφο, που τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στο «Star», δίπλα στο γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο «Φώτης και Μαρία». Συνήθως θα τη δούμε να κάνει ρεπορτάζ στον δρόμο και να δίνει μια άλλη, πιο ευχάριστη νότα, στην Ελληνική τηλεόραση. Η Φωτεινή ζει και εργάζεται στην Αθήνα, παρ’ όλα αυτά επισκέπτεται συχνά την πόλη της, που δεν είναι άλλη από την Καλαμάτα.

Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από όσα μας είπε…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί βρίζω το ξυπνητήρι και μονολογώ δυνατά: “Γιατί πρέπει να σηκώνομαι πάντα πρώτη σε αυτό το σπίτι;;;;;;;” !

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω μπλοκαρισμένη στην κίνηση… στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, να βλασφημάω την τύχη μου που με έφερε στην Αθήνα ακούγοντας συνήθως red fm.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η πίτα του Τζίμη, τα εκλέρ του Λάμπου, ο καφές στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου, ο Χειμώνας στην Παλιά Πόλη, τα Καλοκαίρια στο Hobo…

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα που κάθε τρεις και λίγο ανακαινίζουν μαγαζιά.

Αγαπημένος προορισμός είναι η βόλτα με το αυτοκίνητο από το Λιμάνι μέχρι Σάντοβα. Χειμώνα – Καλοκαίρι… με τους φίλους μετά από ξενύχτι, με τη φρικαρισμένη κολλητή, με το αγόρι μου…

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει ο Τσίπρας και η παρέα του.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι τρελή.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι είμαι τρελή.

Με κάνει να γελάω η ίδια η ζωή…

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας τη ντομπροσύνη.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να είμαι αυτόπτης μάρτυρας στη Δευτέρα παρουσία.

Τελευταία φορά έκλαψα εχθές το βράδυ.

Επιτυχία θεωρώ να μην κατεβάζεις ποτέ το βλέμμα.

Ευτυχία θεωρώ την αγκαλιά της κόρης μου.

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα… σήμερα το πρωί .

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει...να γελάς!

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Amantes amentes. Μτφρ: οι ερωτευμένοι [είναι] τρελλοί.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Άστρη Μαυρέα

Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Ρεντζεπέρη

Ας γνωρίσουμε τη Γιούλα Σαρδέλη

Ας γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

Ελλαδικό