Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου πεζοπόροι και εκδρομείς του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” εξορμούν στην ορεινή Κορινθία, για να ανακαλύψουν τα κρυμμένα μυστικά της και να γνωρίσουν το απαράμιλλο φυσικό κάλος της.

Η πεζοπορία θα γίνει σε μια καταπληκτική διαδρομή 14,7 χλμ. από την λίμνη Δόξα έως το ”Διάσελο του Κυνηγού”, για να καταλήξουν τέλος στο Πλανητέρο με τα αιωνόβια πλατάνια και τα πολλά τρεχούμενα νερά. Οι εκδρομείς θα περιηγηθούν γύρω από την λίμνη Δόξα και θα περπατήσουν περιμετρικά της 4 χλμ. Κατόπιν θα μεταβούν στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου και θα καταλήξουν οδικώς και αυτοί στο Πλανητέρο.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, παρακαλείστε απογευματινές ώρες:
Στο τηλέφωνο του συλλόγου 6974252234 ή στη σελίδα Facebook: Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ ή στο instagram: efklis_pezoporikos_kalamatas

Ελλαδικό