Μπορεί να διανύουμε ημέρες πανδημία, η οποία έχει φέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, ωστόσο βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αυτό που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, είναι μεγάλη επισκεψιμότητα στην Καλαμάτα και τη γύρω περιοχή!

Ανάμεσα σε όλους τους καλοκαιρινούς προορισμούς που χρόνια τώρα κρατούν σοβαρά τα σκήπτρα και είναι φυσικά τα νησιά μας, τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί ως τουριστική επιλογή και οι ηπειρωτικοί προορισμοί.

Ένας από αυτούς είναι και η πόλη της Καλαμάτας, της οποίας ο τουρισμός είναι γεγονός ότι έχει αυξηθεί. Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, όσοι και φέτος έχουν επιλέξει να περάσουν κάποιες ημέρες χαλάρωσης και διακοπών στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Οι παραλίες είναι γεμάτες, οι μετακινήσεις πυκνές και κυκλοφοριακά ζητήματα υπάρχουν. Η αύξηση της κινητικότητας σε όλη την πόλη είναι εμφανής, στις παραλίες δε περισσότερο!

Η πληρότητες των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής μας τις τελευταίες ημέρες έχουν φθάσει στο 100%, ενώ ικανοποίηση επικρατεί και για τις επιχειρήσεις εστίασης.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μας, λοιπόν, επισκέπτες και κάτοικοι, να προσέξουμε ιδιαίτερα την καθαριότητα αλλά και να εφαρμόζουμε τους κανόνες υγιεινής, ώστε όλοι να απολαμβάνουμε κατά τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές του τόπου μας αλλά και να προστατεύσουμε τον εαυτό σας και τους γύρω μας!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό